عمر خود را زیاد کنید
به گزارش خبرنگار گروه سلامت پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از صد آنلاین، اگر هر روز یک فنجان بلوبری بخورید، نهتنها ممکن است طول عمر شما افزایش یابد، بلکه خطر ابتلا به بیماریهای رایج نیز کاهش خواهد یافت.
دکتر نیل پالون که خود به مصرف روزانه بلوبری برای جلوگیری از سرطان روده بزرگ و کاهش سطح کلسترول خود میپردازد، این نکته را فاش کرده است. اما فواید سلامتی این میوه تنها به این موارد محدود نمیشود. دکتر پالون که یک متخصص در زمینه طول عمر و پزشکی بازسازی است، مردم را تشویق میکند که عادات ناسالم را کنار بگذارند و برای داشتن یک زندگی سالمتر، تغییرات در رژیم غذایی خود ایجاد کنند.
وی در مقالهای برای CNBC گفت: بلوبری یکی از غذاهایی است که من هر روز برای ترویج طول عمر میخورم. این میوه خوشمزه، کمکالری و پر از ویتامینها و آنتیاکسیدانهایی است که بدن شما را مانند یک زره در برابر عفونتها محافظت میکنند.
این متخصص در ادامه اظهار کرد که بلوبری را به روشهای مختلف مصرف میکند، از جمله ترکیب آن با ماست، مخلوط کردن آن در اسموتی یا حتی به عنوان یک میانوعده ساده. او توضیح داد که بلوبری اثر پریبیوتیک دارد که باکتریهای روده را تنظیم میکند، التهاب روده را تسکین میدهد و میتواند از سرطان روده بزرگ پیشگیری کند.
وی افزود: چون بلوبری سرشار از فیبر محلول است، به دفع صفرا در روده کمک میکند و همچنین چیزهایی مانند اسیدهای چرب، نمکها، فلزات و بیلیروبین – مادهای که از تجزیه سلولهای قرمز خون تولید میشود – را از بدن دفع میکند. این فرایند میتواند کلسترول بد را کاهش دهد و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش دهد.
بلوبری سرشار از آنتیاکسیدانهایی است که نه تنها از سلولهای سالم محافظت کرده و به ترمیم DNA کمک میکند، بلکه به دلیل وجود آنتوسیانینها – که رنگ آبی متمایز این میوه را ایجاد میکند – برای سلامت مغز، چشم و قلب بسیار مفید است. یک فنجان بلوبری ۱۶ درصد از نیاز روزانه شما به ویتامین C را تأمین میکند.
علاقهمندان به ورزش نیز از این میوه خوشحال خواهند شد زیرا بلوبری به کاهش آسیب و درد عضلات کمک میکند. این اثر به دلیل وجود ۲۴ درصد از نیاز روزانه به ویتامین K در یک فنجان است که به ساخت استخوانها و لخته شدن خون کمک میکند.
یک مطالعه که بیش از ۱۶ هزار نفر در آن شرکت داشتند، نشان داد که مصرف بلوبری و توتفرنگی میتواند روند پیری ذهنی را تا دو سال و نیم به تأخیر بیندازد.
فیبر، ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهای موجود در این میوهها نشان دادهاند که میتوانند التهاب و سایر عوامل خطر برای ابتلا به دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی-عروقی را کاهش دهند.
انتهای خبر/