اوضاع سوریه جنگ رسانهای یا واقعی؟!
به گزارش گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، در چند روز اخیر یکی از اخبار مهم جهان به تحولات جدید سوریه مربوط بوده که طی آن شاهد القاء این تصور است که اوضاع این کشور بهشدت وخیم شده و دولت بشار اسد و حکومت فعلی این کشور در حال سقوط هستند.
این اخبار نهتنها در شبکههای معاند و ضد جریان مقاومت در حال انتشار و دست به دست شدن است، بلکه در بین کاربران کشورهای عضو مقاومت و کانالهای ایرانی نیز به شکل گستردهای منتشر میشد بهگونهای که عده زیادی در حال ثانیهشماری برای سقوط دولت سوریه خصوصاً بعد از اخبار کذب کودتا در دمشق و سقوط شهر به شهر بودند.
این جنگ رسانهای با اهدافی چون به حاشیه بردن شکست اخیر رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان و افزایش اعتماد به نفس معارضین سوری و همچنین کاهش اعتماد به نفس و روحیه جریانهای مقاومت در منطقه صورت گرفت که متأسفانه تعدادی از رسانههای مقاومت نیز در بازی آن قرار گرفتند.
اما واقعیت این است که آنچه این روزها در سوریه در حال روی دادن است در کنار حمله سهمگین معارضین و تصرف چند شهر و برهم زدن امنیت سوریه با آنچه در سالهای پیش روی داده است تفاوت فاحشی دارد، تفاوتی که فهم آن میتواند باعث تقویت روحیه و اعتماد به نفس گروهها و افکار عمومی جریان مقاومت در منطقه شود.
نباید فراموش کرد که در سال ۲۰۱۱ معارضین سوری با همکاری مستقیم ۲۰ کشور و در قالب ۷ گروه بزرگ توانستند حدود ۷۰ درصد خاک سوریه را اشغال کرده و تا پشت دربهای کاخ بشار اسد برسند. در آن سالها شهرهای بزرگی چون حلب سقوط کرده بود و ارتش سوریه از هم پاشیده شده، اما اکنون نه تنها حلب سقوط کامل نکرده؛ بلکه ارتش قوی سوریه در آنجا مستقر است.
نباید فراموش کرد که در آن روزها صدها نفر از مسئولان و شخصیتهای بزرگ سوری و فرماندهان ارتش و سازمانهای اطلاعاتی به بشار اسد خیانت کرده و به صف مخالفین پیوستند، بگونهای که بشار اسد در کاخ خود نیز امنیت نداشت و هر روز در معرض تهدیدات مختلفی بود. اما امروز دستگاه نظامی و امنیتی این کشور یکپارچه شده و شاهد یکپارچگی مدیریت جنگ تحت فرماندهی رئیس جمهور سوریه هستیم.
نباید فراموش کرد که در آن زمان، کشورهای حامی دولت سوریه با تأخیر به کمک بشار اسد آمده و در این کشور بیتجربه بودند، اما اکنون در همان ساعات نخست از روسیه، ایران، عراق و لبنان تجهیزات و نیروی انسانی مناسب به سوریه اعزام شده و در حال پاکسازی منطقه به منطقه هستند.
و نباید فراموش کرد که این جنگ رسانهای در همین چند روز پیش نیز در لبنان روی داد و رژیم صهیونیستی که سرمستانه فریاد تصرف بیروت را میداد و شبکههای اجتماعی پایان حزبالله را اعلام میکردند چطور آتشبس را پذیرفت و ناچار به تسلیم شد تا بتواند راهی برای فرار یا تقویت خود بجوید، و اکنون در سوریه این داستان جنگ رسانهای است که میکوشد با فریب افکار عمومی به برتری در جنگ واقعی نیز دست یابد.
انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴