ششمین رویداد ملی تولید محتوا دیجیتال در فارس
به گزارش گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، ششمین دوره رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج استان فارس همزمان با سراسر کشور امروز صبح ۲۱ آذرماه ۱۴۰۳ آغاز شد.
مسئول برگزاری ششمین دوره رویداد ملی تولید محتوا این رویداد را در جهت شناسایی استعدادها و ظرفیتهای توانمند مردمی، حمایت از محصولات برگزیده و حرکت به سمت ایجاد نهضت تولیدمحتوای دیجیتال دانست.
علیرضا دستجردی گفت: بیش از ۲۰۰ شرکتکننده از ردههای سنی نوجوان و جوان در قالب ۲۹ تیم از تمام شهرستانهای استان فارس در ۳ رشته اصلی پویانمایی، نرمافزارهای موبایلی، بازیهای موبایلی و ۴ رشته فرعی پوستر، کلیپ، استوری موشن و پادکست به رقابت میپردازند؛ این رقابتها ۴۸ ساعت به طول میانجامد و جمعه ۲۳ آذرماه اختتامیه رویداد تولید محتوای استان فارس را خواهیم داشت.
وی ادامه داد: بعد از مشخص شدن نفرات اول تا سوم هر رشته، این نفرات به مرحله کشوری راه پیدا میکنند؛ زمان برگزاری رویداد کشوری متعاقباً اعلام میگردد.
رئیس سازمان فضای مجازی سپاه فجر استان فارس گفت: امسال ششمین سال متوالی است که این رویداد را برگزار میکنیم؛ ما احساس نیاز کردیم که شبکهای از تولید محتوا ایجاد کنیم.
سید محسن هاشمی افزود: اگر بخواهیم با توجه به وضعیت جنگی منطقه غرب آسیا، افرادی که در بعضی کشورهای غرب و یا سایر کشورها در حوزه تولید محتوا فعالیت میکنند را همانند مین ۵۲ دانست که به محض اراده میتوانند شهری را نابود کنند.
اما در اوج این جنگها مانند غزه یک تکتیرانداز یک موشک یاسین میزند میتواند یک تانک مرکاوای چند هزار دلاری را از بین ببرد که کسی فکرش را هم نمیکند؛ اثرگذاری زدن این تانکر؛ اثرگذاری آن تکتیرانداز یا حتی آن پرتاب چوب خیلی بیشتر هست.
وی تأکید کرد: اگر قرار است در این عرصه یک مجموعۀ پویانمایی خوب بسازید نمیتوانید مگر آنکه مثل یک تکتیرانداز آن جاهایی که لازم هست بزنید میتوانید موفق باشید.
رئیس سازمان فضای مجازی سپاه فجر استان فارس عنوان کرد: به عنوان یک مثال واضح «پویانمایی بچه زرنگ» به سبب کیفیت بالا در اسرائیل پخش شد؛ بعداً فهمیدند این پویانمایی متعلق به ایران است.
هاشمی یادآورشد: ما در رویداد امسال به دنبال کشف نخبگانی هستیم که تا به حال دیده نشدهاند و از این رو سعی کردیم بیشتر شرکتکنندگان از کسانی باشند که تا به حال در این رویداد ملی شرکت نکردهاند.
وی از یک تیم دانشآموزی سیزده چهارده ساله نام برد که بسیار علاقهمند بودند و علت هیجان خود را اینگونه بیان کردند: این فضا دیگر برای ما ایجاد نمیشود؛ اما بسیج آمده و این بستر را برای ما ایجاد کرده است.
رئیس سازمان فضای مجازی سپاه فجر استان فارس به سخن شهید مطهری در کتاب حق و باطل اشاره کرد که گفت: «بعضی از جاها محل گذر هست؛ محل سقوط نیست.» در بسیج هم محل گذر هست؛ یعنی تکتک ما باید اینجا یک چیزی یاد بگیریم یک سال دو سال سه سال بریم یک جای دیگر بهرهبرداری کنیم و اصلاً اسم این خروجی بسیجی نیست؛ بلکه دستاورد هست.
هاشمی در رابطه با نحوه برگزاری رویداد تصریح کرد: رویداد تولید محتوا در سه سالن و در سه بخش ۴۸ ساعت تا روز جمعه برگزار میشود.
وی افزود: یک سری تیمهای دانشآموزی را دعوت کردیم تا از این رویداد دیدن کنند تا بتوانیم به دوستانی که واقعاً علاقهمند هستند این دانش و تجربهای که خودمان به واسطه تجربه کسب کردیم را در اختیار آنها بگذاریم.
رئیس سازمان فضای مجازی سپاه فجر استان فارس در پایان عرایض خود ابراز امیدواری کرد که سال آینده شاهد حضور یک بخش زیادی از دانشآموزان در این برنامه باشیم و بتوانیم بر تعداد حضور در این عرصه بیفزاییم.
هاشمی گفت: ما باید بتوانیم در این عرصه حرف برای گفتن داشته باشیم؛ هم برای کشورمان هم برای خودمان خصوصاً در این رویداد بتوانید موفق و پیروز باشید و با همدیگر جامعه را به آن اهدافی که پیش رو هست برسانیم.
معاون هماهنگکننده اجرایی سپاه فجر استان فارس نوجوانان شرکتکننده در رویداد تولید محتوا را مایه افتخار استان فارس دانست و بیان کرد: برای ما افتخاری هست که در حضور شما آیندهسازان این کشور هستیم.
قاسم علیپور به سخنی از حضرت زهرا سلام الله علیها اشاره کرد «خدایا مرا در راهی خرج کن که مرا برای آن آفریدی» و گفت: امروز اگر به دنیا و اتفاقاتی که در حال رخ دادن است نگاه کنیم به این نتیجه میرسیم که بایستی به یک شکل دیگری تلاش کنیم و حواسمان جمع کنیم تا بتوانیم از این چالشها عبور کنیم.
وی در عصرهایی که در طول تاریخ بشریت اتفاق افتاد را نام برد؛ عصر کشاورزی، عصر صنعتی، عصر دنیای اطلاعات و عصر جدید سایبری و علومشناختی که بهتازگی وارد آن شدهایم و دنیا را متأثر از خود کرده است.
معاون هماهنگ کننده اجرایی سپاه فجر استان فارس گفت: دو کلیدواژه میزان نفوذ و میزان تأثیرگذاری در فضای امروز از اهمیت بالایی برخوردار است؛ اگر امروز که ششمین مرحله رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج است ما نتوانیم پیام خود را به مخاطبمان انتقال دهیم کار بزرگی نکردهایم.
علیپور افزود: امروز دنیا به سمتی میرود که در اینستاگرام میگوید من باید مخاطبم را در زیر 30 ثانیه هدف قرار دهم و ذهن و قلب او را تسخیر کنم. حالا ببینید که آیا ما داریم هدفمند کار میکنیم یا نه؟ این را خدمتتان عرض میکنم که متوجه باشید ما کار بیهودهای نمیکنیم و اینجا دارد کار بزرگی صورت میگیرد به شرطی که به هدفمان ایمان داشته باشیم.
وی تصریح کرد: ۴ هدف در جنگ شناختی تعریف شده است. تغییر باور، تغییر افکار، تغییر رفتار و تغییر ساختار. امروز خیلی از ساختارها در عرصه بینالمللی عوض شده است.
معاون هماهنگ کننده اجرایی سپاه فجر استان فارس خاطرنشان کرد که رهبر انقلاب درخصوص هوش مصنوعی مطالبه جدی دارند. امروز حتی در جنگها از هوش مصنوعی استفاده میشود. در ترور سید حسن نصرالله تطبیق اطلاعات و دیتاهایی که به وسیله جاسوسانشان داشتند را از طریق هوش مصنوعی انجام دادند.
علیپور تأکید کرد که در آینده مثل حق وتو و همچنین باشگاه هستهای که ایجاد کردند، باشگاه هوش مصنوعی ایجاد میکنند و نخواهند گذاشت سایرکشورها به این حوزه ورود کنند.
وی گفت: ما اگر میخواهیم آینده مطلوبی دراین عرصه داشته باشیم باید دقت کنیم اول اینکه نیاز چیست؟ ما در درجه اول نیاز بومی استان فارس را شناسایی کنیم.
معاون هماهنگ کننده اجرایی سپاه فجر استان فارس افزود: بعد از شناخت دقیق نیازمان باید ببینیم چگونه باید به سمت هدفمان حرکت کنیم.
انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴