کد خبر: ۱۶۶۰۷۴
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۸ - ۰۲ دی ۱۴۰۳
عضو هیأت‌رئیسه مجمع زنان اتحادیه بین‌المجالس جهانی خبر داد:

انسان‌سازی و جامعه‌سازی در منشور اسلامی زن ایرانی

عضو هیأت رئیسه مجمع زنان اتحادیه بین‌المجالس جهانی در یادداشتی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب؛ در دیدار جمعی از بانوان و تأکیدات جدی ایشان بر دو موضوع مهم «مادری و همسری» و «حضور اجتماعی» اشاره کرد.

انسان‌سازی و جامعه‌سازی در منشور اسلامی زن ایرانی

به گزارش گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، الهام آزاد نماینده مردم خور و بیابانک در مجلس و عضو هیأت‌رئیسه مجمع زنان اتحادیه بین‌المجالس جهانی در یادداشتی با محور «انسان‌سازی و جامعه‌سازی در منشور اسلامی زن ایرانی» نوشت: دیدار جمعی از بانوان با رهبر معظم انقلاب که در آستانه ولادت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد، دیداری شوق‌آفرین و امیدآفرین برای بانوان ایران اسلامی است.

دیداری که البته مخاطب جهانی دارد تا نگاه اسلام و ایران به زن را از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسیدن به حیات طیبه و حرکت به سمت قله‌های پیشرفت تبیین کند، این دیدار از چند جهت دارای اهمیت است؛ نخست ارزش و اعتباری که رهبری معظم در این دیدار برای قشر بانوان به‌عنوان بخش مهم و اساسی جامعه قائل بوده و زن را عنصر مهم خانواده و تکمیل‌کننده پیکر جامعه می‌دانند.

 در دیدارهای ادوار گذشته رهبری معظم با بانوان و علی‌الخصوص این دیدار؛ ایشان در تبیین «منشور اسلامی مربوط به زن» تأکیدات جدی بر دو موضوع مهم «مادری و همسری» و «حضور اجتماعی» داشتند.

رهبری تأکید کردند «مادری افتخار است» و نقش مادری را نقشی ارزشمند و مهم در انسان‌سازی دانستند و هم آن‌جا که از دو کلیدواژه «زن می‌تواند» و «واجب» است برای حضور اجتماعی زنان در فعالیت‌های سیاسی، اقتصادی، بین‌المللی، علمی، فرهنگی و هنری استفاده کردند و حضور فعال و مؤثر زنان را لازمه ساخت جامعه مطلوب دانستند.

 اینکه رهبری ساحت حضور اجتماعی بانوان را نه یک امر تشریفاتی و تبلیغاتی که امروزه غرب دچار و گرفتار آن شده است؛ بلکه امری لازم و ضروری می‌دانند نشان از اهمیت این موضوع مهم و حیاتی دارد.

در جای دیگر مقام معظم رهبری به اهمیت حضور و فعالیت بانوان از نگاه حضرت امام خمینی رحمت الله علیه می‌پردازند که «بعضی‌ها بودند که با حضور زنان در راه‌پیمایی مخالف بودند، امام بشدّت رد می‌کردند.»

در ادامه رهبری حضور اجتماعی بانوان را نه صرف یک فعالیت و کار دانشگاهی یا علمی و تخصصی یا اجتماعی که نقش‌آفرین و اثرگذار دانسته و تأکید می‌کنند که زن ایرانی نه تنها در این عرصه حضور داشت بلکه توانست از هویّت، فرهنگ، سنّت‌های تاریخی و اصیل کشور؛ با متانت،حیا و عفّت خودش صیانت کند.

در واقع رهبری حضور بانوان را در دانشگاه، در فعّالیّت‌های سیاسی و بین‌المللی عامل و باعث صیانت از فرهنگ، تمدن و هنر ایرانی می‌دانند و این تأکید رهبری باور قلبی ایشان را به این امر مهم نشان می‌دهد.

 بانوانی که در این عرصه‌ها وارد شدند، امّا فاسد نشدند.ترسیم این تراز برای زن ایرانی نشان می‌دهد که انقلاب اسلامی فارغ از همه حاشیه‌سازی‌های دستگاه رسانه‌ای و تبلیغاتی غرب و طراحی‌های دشمنان برای جدا کردن زن ایرانی از مسیر رشد و تکامل اجتماعی خود، یک منظر متفاوت و یک ساحت ارزشمند برای زن ایرانی است و او را به‌عنوان پیشران تربیت، انسان‌سازی و جامعه‌سازی می‌شناسد.

انتهای خبر/

منبع: ایکنا
نظرات بینندگان