تلاوت سوره مبارکه جمعه آیه ۴
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه تحلیلی خبری «شیرازه»، آشناکردن مردم به ویژه نسل جوان با قرآن یکی از راههای حفظ ارزشها و آرمانهای والای دینی و انقلابی است همواره مورد تأکید رهبر حکیم و فرزانه انقلاب نیز است بهطوریکه بهدفعات مختلف این موضوع را مطرح فرمودهاند.
معنای آیه
این فضل خداست که به هر کس بخواهد «و شایسته بداند» میبخشد؛ و خداوند صاحب فضل عظیم است!
پیام آیه
۱- رسالت پیامبر اسلامصلى الله علیه وآله، مخصوص مردم معاصر خود نیست بلکه شامل تمام مردم پس از او، از هر نژاد و اقلیم مىشود. «و آخرین منهم لمّا یلحقوا...»
۲- هیچ کس قدرت جلوگیرى از نفوذ اسلام در آینده تاریخ را نخواهد داشت. «و آخرین منهم لمّا یلحقوا... و هو العزیز»
۳- پشتوانه پیامبران، قدرت و حکمت خداوند است. «بعث فى الامّیین... و هو العزیز الحکیم»
۴- همان حکمتى که دلیل فرستادن انبیا براى پیشینیان بوده، در بعثت پیامبر اسلام نیز هست. «العزیز الحکیم... بعث فى الامیین... و آخرین منهم... و هو العزیز الحکیم»
۵- گرچه نبوّت فضل و مقام بزرگى است که خداوند به هر کس بخواهد عطا مىکند ولى چون حکیم است، این مقام را تنها به اهلش مىدهد. «العزیز الحکیم ذلک فضل اللّه یؤتیه من یشاء»
انتهای خبر/224224