آئين افتتاح ششمين كنگره بينالمللی «سلامت همراه»
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، آئین افتتاح ششمین کنگره بینالمللی «سلامت همراه» به همت دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز صبح ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ در مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز با حضور جواد آذری جهرمی وزیر سابق «ارتباطات و فناوری اطلاعات» و محمدمحسن صدر معاون وزارت «ارتباطات و فناوری اطلاعات» برگزار شد.
دراین کنگره، دکترکامران باقری لنکرانی رئیس کنگره بینالمللی «سلامت همراه» ضمن اشاره به دستاوردهای در سطح ملی و جهانی در طی ۹ سال برگزاری کنگره بینالملل «سلامت همراه»، بیان کرد: فناوریهای مرتبط با «سلامت همراه» نشان دادند که میتوانند در دسترسی به خدمات بهداشتی درمان به خصوص برای مناطق دوردست به خصوص برای اقشار آسیبپذیر کمککننده باشند.
وی ادامه داد: فناوریهای مرتبط با «سلامت همراه» نشان دادند که میتوانند در کاهش هزینههای درمانی مؤثر باشند، نشان دادند که در بحرانها مثل بحران «کووید» میتوانند تا چه حد کارگشا و برای خودمراقبتی، افزایش آگاهی و آموزش سلامت اثرگذار باشند.
رئیس کنگره بینالمللی «سلامت همراه» تصریح کرد: متأسفانه ما هنوز در کشور خودمان علیرغم اینکه دستاوردهای خوبی را داشتیم و ظرفیتهای خوبی را دارید؛ اما هنوز تشریفاتی است و واقعاً عملیاتی نیست.
لنکرانی تشریح کرد: باید از این ظرفیت بیشتر استفاده بکنیم به خصوص که د رحال حاضر پوشش اینترنت در کشور ما بسیار گسترده است؛ ضریب نفوذ تلفن هوشمند در کشورمان بالای ۱۵۰ درصد است و اینها ظرفیتهایی است که ما از آنها به طور شایسته در این زمینه استفاده نکردیم.
وی گفت: حدود ۳۵۰ هزار اپلیکیشن «سلامت همراه» در دنیا ثبت شده است؛ تقریباً روزانه ۲۵۰ اپلیکیشن جدید ثبت میشود و سهم ما در میان این اپلیکیشنها حدود هزار و ۷۰۰ - ۸۰۰ عدد بوده و از اینها تقریباً ۴۵۰ اپلیکیشن درآمدزایی کردند و بالاخره استمرار پیدا کردند.
رئیس کنگره بینالمللی «سلامت همراه» ابرازامیدواری کرد که با برگزاری چنین همایشهایی و با رویدادهای جانبیاش بتوانیم این موضوع را از حالت تشریفاتی به صورت واقعی و عملیاتی در بیاوریم.
افزایش ارتباط فناوری و علوم پزشکی
دکتر بصیر هاشمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در ششمین کنگره بینرشتهای این دانشگاه، به افزایش ارتباط میان حوزه فناوری و علوم پزشکی اشاره کرد و گفت که خوشبختانه امروز شاهد پیشرفتهای قابل توجهی در این زمینه هستیم.
وی از جواد آذری جهرمی وزیر سابق حوزه ICT، دکتر صدر معاون وزارت «ارتباطات و فناوری اطلاعات» به خاطر حضورشان در این کنگره تشکر و قدردانی کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین از مدیران کل استان که در این رویداد حضور دارند، سپاسگزاری کرد و افزود که دانشگاه علوم پزشکی شیراز با توجه به افتخارات و سوابق علمی خود، در برخی از ابتکارات پیشگام بوده است.
هاشمی همچنین به توسعههای سریع فناوری اشاره کرد و گفت که امروزه، پیشرفتهای شگفتانگیزی در حوزه فناوری اطلاعات و دیجیتال مشاهده میکنیم که میتواند به بهبود دقت و سرعت در حوزه پزشکی کمک کند.
وی افزود که موضوعات جراحیهای رباتیک و مشاورههای هوش مصنوعی نیز در این کنگره مورد بحث و بررسی قرار خواهند گرفت که نشاندهنده حرکت سریع در این حوزه است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز امیدوار است این ارتباطات تنگاتنگ میان رشتههای مختلف ادامه یابد و منجر به بهرهبرداری بهتر از پیشرفتها در حوزه سلامت دیجیتال شود.
هاشمی همچنین بر اهمیت استفاده بهینه از شرایط موجود برای رسیدن به نتایج مطلوب تأکید کرد و از برگزارکنندگان و همه افرادی که در این کنگره زحمات زیادی کشیدهاند، تقدیر کرد.
سیدجلیل معصومی، دبیر کنگره بینالمللی «سلامت همراه»، در سخنانی درباره ششمین کنگره ملی اعلام کرد که این رویداد در حوزه هوش مصنوعی و سلامت دیجیتال با سرعتی باورنکردنی در حال پیشرفت است.
معصومی با اشاره به سخنان دکتر لنکرانی گفت که تلاش دارند تا هوش مصنوعی را به صورت ویژه در خدمت بزرگواران قرار دهند. این کنگره شامل ۶ محور مختلف در قالب کارگاهها و کانالهای تخصصی خواهد بود.
وی افزود: این کنگره با تعداد زیادی سخنران همراه است و از مجموع ۱۴۵ نفر سخنران، ۱۲۹ نفر ایرانی و مابقی از کشورهای خارجی در این رویداد حضور خواهند داشت. همچنین، ۳۹۱ مقاله از مجموع ۴۶۲ مقاله به صورت سخنرانی و ارائه اوراق بهادار ارائه میشود و مابقی نیز در قالب پوستر به نمایش گذاشته خواهند شد.
دبیر کنگره بینالمللی «سلامت همراه» همچنین به تأسیس و افتتاح نمایشگاهی در کنار کنگره اصلی اشاره و خاطرنشان کرد که در این نمایشگاه، مسابقهای برای اپلیکیشنها برگزار خواهد شد و پشتیبانهای انتخابی مورد تشویق و حمایت قرار میگیرند. در پایان نمایشگاه نیز از این بزرگواران تجلیل خواهد شد.
معصومی در ادامه به برنامهای دیگر با حضور مدیران شرکتهای ایرانی در حوزه سلامت دیجیتال اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که این برنامه مورد استقبال فناوران و متخصصان قرار گیرد.
وی همراه از تمامی بزرگوارانی که در این کنگره همکاری داشتند، به ویژه دکتر صفوی و دکتر باقری لنکرانی تشکر و قدردانی کرد و در پایان از تمامی کسانی که وی را در این کنگره همراهی کردهاند، به خصوص پشتیبانهای مانند بانک شهر، همراه اول، سامانه هوشمند فهیم، بنیاد نخبگان و وزارت بهداشت تشکر کرد.
انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴