کد خبر: ۱۶۶۸۹۴
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۳

طرح ویژه نظارت ماه رمضان و نوروز در «آباده»

طرح ویژه نظارت ماه رمضان و نوروز از اول اسفند در شهرستان آباده درحال اجراست.

طرح ویژه نظارت ماه رمضان و نوروز در «آباده»

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان «آباده» از اجرای طرح ویژه نظارت نوروز ۱۴۰۴ و ماه مبارک رمضان از ابتدای اسفندماه سال جاری تا پایان روز ۱۵ فروردین‌ ماه ۱۴۰۴ خبر داد.

محمد نعمت‌اللهی با اعلام این خبر گفت: با هدف ایجاد آرامش در فضای روانی جامعه و جلوگیری از سوءاستفاده عوامل سودجو از بازار عید و ماه مبارک رمضان، طرح ویژه نظارت بر وضعیت بازار کالا و خدمات اولویت‌دار در مراحل تأمین، توزیع، ارائه خدمات و قیمت در شهرستان آباده درحال اجرا است.

وی افزود: از هم‌اکنون بررسی وضعیت تأمین و توزیع مایحتاج عمومی از سوی دستگاه‌‎های متولی متناسب با میزان تقاضا و ارائه گزارش به هنگام برای رفع کمبودهای احتمالی به مراجع ذیربط در حال اجراست.

به گفته رئیس کمیسیون نظارت، علاوه بر میوه، مواد غذایی، آجیل و خشکبار، پوشاک، کیف و کفش، مواد شوینده، تایر خودرو، روغن موتور، لوازم یدکی و لوازم خانگی نیز در شمول کالاهای اولویت‌دار برای نظارت ویژه شب عید و ماه مبارک رمضان قرار گرفته‌اند.

انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴

نظرات بینندگان