کد خبر: ۱۶۶۸۹۶
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۱ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
معاون فرهنگی، اجتماعی و تبلیغات اسلامی حرم مطهر حضرت شاه‌چراغ (ع) خبر داد:

اعلام ویژه برنامه‌های ماه مبارک رمضان 

 معاون فرهنگی، اجتماعی و تبلیغات اسلامی حرم مطهر حضرت شاه‌چراغ (ع) از برگزاری ویژه برنامه‌های متعدد به مناسبت ماه مبارک رمضان در این آستان مقدس خبر داد.

اعلام ویژه برنامه‌های ماه مبارک رمضان 

حجت‌الاسلام والمسلمین میرشکاری، در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، «در ایام این ماه ضیافت الهی، هر روز مراسم جزءخوانی قرآن کریم از ساعت ۱۱ در شبستان امام خمینی (قدس‌سره) حرم مطهر برگزار خواهد شد که این مراسم با تلاوت قاریان برجسته کشوری و استانی و همچنین بیان مفاهیم آیات همراه است و از شبکه‌های چهار سیما و فارس نیز پخش می‌شود.» 

معاون فرهنگی حرم مطهر افزود: «از شنبه تا پنج‌شنبه، به علاوهٔ اقامه نماز ظهر و عصر، آیت‌الله احمد شیخ‌بهایی به شرح و بیان آیات کلام‌الله مجید خواهد پرداخت. همچنین در لیالی این ماه مبارک، مراسم مناجات‌خوانی و قرائت دعای افتتاح هر شب از ساعت ۲۲ تا ۲۴ با اقامه نماز و دعای استغاثه به حضرت صاحب‌الزمان (عجل‌الله تعالی فرجه الشریف) برگزار می‌شود.» 

 میرشکاری در ادامه تصریح کرد: «در سحرهای ماه مبارک رمضان، دعای سحر یک ساعت قبل از اذان صبح و بعد از اقامه نماز صبح، دعای عهد و ادعیه این ماه قرائت خواهد شد. همچنین، پنج‌شنبه‌ها پس از اقامه نماز مغرب و عشاء، دعای کمیل، و در روزهای جمعه، دعای ندبه پس از اقامه نماز صبح و زیارت امین‌الله بعد از نماز مغرب و عشاء قرائت خواهد شد.» 

وی همچنین به برنامه‌های ویژه برای بانوان در ایام ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: «هر روز بعد از اقامه نماز ظهر و عصر، سلسله نشست‌های «هوای زندگی» درباره مهارت‌های همسرداری و فرزندپروری در رواق دارالذکر حرم مطهر برگزار می‌شود. محفل جزءخوانی قرآن کریم ویژه بانوان با عنوان «انسیة الحورا» نیز هر روز از ساعت ۱۶ در همین رواق برپا خواهد شد.» 

 معاون فرهنگی حرم مطهر، درباره برنامه‌های کودکان و نوجوانان نیز عنوان کرد: «جشن بزرگ روزه اولی‌ها در روزهای ۱۸ و ۱۹ اسفند به همراه جمعیتی بالغ بر سه هزار نفر برگزار خواهد شد. همچنین برنامه‌های متنوع در بوستان کودک و نوجوان حرم مطهر شامل روایتگری زندگی حضرت احمد بن موسی الکاظم (علیهماالسلام) و آشنایی با معارف اهل‌بیت (ع) به همراه مسابقه و پویش «معارف نور» تدارک دیده شده است.» 

 میرشکاری همچنین به پخش ادعیه و برنامه‌های رمضانی از رادیو حرم، کارگاه آموزشی پیوند ماندگار ویژه زوجین با ضیافت افطار، شب شعر و داستان به مناسبت سالروز شهادت حضرت خدیجه (سلام‌الله علی‌ها)، انجام خوشنویسی و برگزاری انجمن شعر آستان مهر در روزهای سه‌شنبه اشاره کرد.

در پایان، حجت‌الاسلام والمسلمین میرشکاری افزود: «ویژه برنامه‌های متنوعی نیز برای لیالی پرفضیلت قدر تدارک دیده شده است که جزئیات آن‌ها به اطلاع عموم خواهد رسید.» 

انتهای خبر/ ۲۲۴۲۲۴ 

نظرات بینندگان