کد خبر: ۱۶۶۹۶۲
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۵ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۳
در وصیت شهيد «ناصر كشوری» می‌خوانیم:

شما که ماندید باید کاری زینبی کنید

شهيد «ناصر كشوری» در وصیت خود می نویسد: «وصيتم به ملت مسلمان ايران اين است که امام خمینی اين شير جماران را فراموش نکنند و مانند اهل کوفه که امام حسين(ع) را تنها گذاشتند نباشند و شما مادر در عزای من ناراحت نشويد. من که رفتم کاری حسينی کردم و شما که مانديد بايد کاری زينبی کنيد...»

شما که ماندید باید کاری زینبی کنید

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از نوید شاهد فارس، شهيد «ناصر كشوری» ۱۸ شهریور سال ۱۳۴۸ در روستای کوهنجان دیده به جهان گشود. در هفت سالگی وارد مدرسه شد. دوران ابتدايی و راهنمايی را در کوهنجان گذراند. دبيرستان را در شهرضا و سال دوم دبیرستان را در شيراز گذراند. شش ماه بعد عزم جبهه کرده و ۱۹ اسفند سال ۱۳۶۴ از طرف بسيج عازم جبهه شد و سرانجام هشتم خرداد سال ۱۳۶۵ در عمليات فاو به شهادت رسید. 

متن وصیت شهيد «ناصر كشوری» به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحيم 

وصيت من به ملت مسلمان ايران اين است که امام خمینی اين شير جماران را فراموش نکنند و مانند اهل کوفه که امام حسين(ع) را تنها گذاشتند نباشند و از فرامين امام سرپيچی نکنند. چون فرمان ايشان فرمان دقيق و حساب شده است.

و شما مادر، خواهر و برادرانم در عزای من ناراحت نشويد. من که رفتم کاری حسينی کردم و شما که مانديد بايد کاری زينبی کنيد. والسلام.

انتهای خبر/

نظرات بینندگان