برگزاری موفق دوره «امامت در پرتو قرآن»
احسان اسدی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، از برگزاری موفق دوره مجازی «امامت در پرتو قرآن» در ماه مبارک رمضان امسال خبر داد و اظهار کرد: این دوره با استقبال چشمگیر طلاب و مبلغان برگزار شد و در واقع به یک فرصت منحصربهفرد برای افزایش دانش و بینش دینی در زمینه امامت تبدیل شد.
اسدی توضیح داد که این دوره به همت مرکز آموزش کاربردی و مهارتی حوزه علمیه فارس و با همکاری نمایندگی بنیاد بینالمللی امامت در استان فارس و معاونت فرهنگی آن بنیاد برگزار شد. همچنین، معاونت تبلیغ و شعب آموزشهای کاربردی در استانهای لرستان، کرمانشاه و مازندران در این فعالیت مشارکت داشتهاند.
وی افزود: دوره مجازی «امامت در پرتو قرآن» در ماه مبارک رمضان طی ۲۹ نشست مجازی و به صورت زنده از کانال مرکز آموزشهای کاربردی فارس پخش شد که با حضور گسترده طلاب، مبلغان و علاقهمندان همراه بود.
مسئول مرکز آموزش کاربردی حوزه علمیه فارس به ویژگیهای این دوره اشاره کرد و گفت: از جمله خصوصیات بارز این برنامه، مشارکت مراکز آموزشی و تبلیغی از استانهای مازندران، لرستان، کرمانشاه و خراسان بود. همچنین، جلسات به صورت همزمان از ۴۰ کانال حوزوی در سراسر کشور پخش شد که شامل کانال مبلغان امامت وابسته به معاونت فرهنگی بنیاد امامت نیز میشود.
اسدی افزود: میانگین حضور ۵۵۰ طلبه و مبلغ در هر نشست، نشاندهنده اشتیاق و استقبال جامعه حوزوی از این دوره بود. پس از پخش زنده جلسات، فیلمها همچنین برای عموم منتشر خواهد شد.
وی از همکاریهای گسترده در این دوره سخن گفت و بیان کرد: همکاری انجمن علمی امامت حوزه و همچنین معاونتهای فرهنگی مدیریت حوزههای علمیه خواهران در لرستان و فارس در موفقیت این دوره تأثیرگذار بود.
مسئول مرکز آموزش کاربردی حوزه علمیه فارس گفت: افتتاحیه دوره با سخنرانی حجتالاسلام دکتر عبداللهی، مدیر محترم حوزه علمیه لرستان، با موضوع «روشنای امامت در ضیافت الهی» برگزار شد. همچنین در یکی از جلسات، حجتالاسلام اسدی، مسئول مرکز آموزش کاربردی شعبه فارس، به تشریح مباحث کلیدی پرداخت و اختتامیه این دوره نیز با سخنرانی حجتالاسلام محمدمهدی ماندگاری برگزار شد.
اسدی بهمنظور ارزیابی شرکتکنندگان، اسدی از برگزاری آزمون این دوره در سامانه مهارتخانه طلاب خبر داد و افزود: به شرکتکنندگان موفق در این آزمون، گواهینامه رسمی از سوی مرکز آموزشهای کاربردی حوزههای علمیه اعطا خواهد شد. این اقدام نهتنها به سنجش سطح دانش طلاب و مبلغان کمک خواهد کرد، بلکه انگیزهای برای ادامه یادگیری و آموزش در این زمینه خواهد بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد که این دوره تلاش دارد تا با بهرهبرداری از آموزههای قرآنی، مفاهیم امامت و رهبری را به طلاب و مبلغان معرفی کند و به عمق بخشیدن به نگرشهای دینی و اجتماعی آنان کمک نماید. وی ابراز امیدواری کرد که این قبیل دورهها بتواند در تقویت مبانی دینی جامعه مؤثر واقع شود و به گسترش فرهنگ امامت در بین نسل جوان و فعال در حوزه علمیه کمک کند.
انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴