کد خبر: ۱۶۷۳۱۵
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۴
طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛

سرپرست جدید شبکه بهداشت اقلید منصوب شد

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر محمد پشوتن به سمت سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید منصوب گردید.

سرپرست جدید شبکه بهداشت اقلید منصوب شد

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، سید بصیر هاشمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، با صدور حکمی محمد پشوتن را به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید منصوب کرد. 

در متن این حکم، رئیس دانشگاه با اشاره به تجارب و تعهد دکتر پشوتن، از وی خواسته است تا با استعانت از الطاف الهی، حسن تدبیر و رعایت ضوابط شرعی و قانونی، به تحقق اهداف بهداشتی در شهرستان اقلید بپردازد. همچنین تأکید شده است که وی باید به سیاست‌های دولت و منشور اخلاقی و اجرایی آن پایبند باشد و با همکاری کامل با هیأت رئیسه دانشگاه به ارتقای بهداشت و درمان در اقلید بپردازد.

 سید بصیر هاشمی همچنین از خدمات دکتر حاجی‌پور در دوران تصدی این مسئولیت قدردانی کرد و برای دکتر پشوتن آرزوی موفقیت در مسئولیت جدیدش را داشت.

انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴

نظرات بینندگان