کد خبر: ۱۶۷۳۳۲
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۴ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۴
خطبه‌های نمازجمعه‌های لامرد، بوانات و استهبان؛

مذاکرات هسته‌ای در چارچوب منافع ملی انجام می‌شود

حجت‌الاسلام سید جواد اسدی، امام جمعه موقت لامرد، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با تأکید بر تقوا و وحدت، درس‌های تاریخ اسلام را برای مقابله با چالش‌های کنونی برشمرد و به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و مذاکرات اخیر ایران و آمریکا اشاره کرد.

تأکید بر تقوا، تاریخ‌نگاری و مقاومت در برابر استکبار


امام جمعه موقت لامرد در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با مرور رویدادهای تاریخی صدر اسلام و تحلیل تحولات کنونی منطقه و جهان، بر لزوم تقوا، وحدت و پایداری در مسیر آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید کرد.

حجت‌الاسلام سید جواد اسدی در ابتدای خطبه، با استناد به فرمایش امام علی (ع) در خصوص تقوا، نمازگزاران را به رعایت تقوای الهی فراخواند و تصریح کرد: تقوا تنها راه نجات از فتنه‌های دنیوی و رسیدن به رضایت الهی است.

در بخش دوم خطبه، وی دو رویداد سرنوشت‌ساز تاریخ اسلام، جنگ احد و جنگ خندق، را مرور کرد و درس‌های این نبردها را برای عصر حاضر تشریح کرد. او به نافرمانی از ولایت در جنگ احد اشاره کرد و یادآور شد که هرگونه تفرقه می‌تواند به فاجعه بینجامد؛ امروزه نیز دشمنان سعی در ایجاد تردید در فرمانبرداری از رهبری نظام دارند. وی همچنین بر اهمیت اتحاد مسلمین در پیروزی در جنگ خندق تأکید کرد و گفت: اتحاد و تدبیر رهبری حتی در سخت‌ترین شرایط، پیروزی را رقم می‌زند.

اسدی، با اشاره به وقایع جاری جهان اسلام، به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه پرداخت و آن را «وحشیگری مدرن» خواند. وی خاطرنشان کرد: ما همچون گذشته، تا آزادی قدس شریف در کنار مقاومت خواهیم ایستاد.

در مورد مذاکرات عمان، امام جمعه موقت لامرد توضیح داد که مذاکرات فعلی حول موضوع هسته‌ای و در چارچوب منافع ملی ایران است و جمهوری اسلامی از موضع قدرت مذاکره می‌کند.

وی همچنین به بحران کم آبی اشاره کرده و مدیریت مصرف را «فریضه شرعی و ملی» خواند و از مسئولان و مردم خواست تا در این زمینه همکاری کنند. 

در پایان، اسدی بر ارزش تغییرات مدیریتی و نیاز به همکاری با نخبگان تأکید کرد و گفت: امسال که به نام «تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده، باید فرصتی برای رونق اقتصادی لامرد باشد.

در پایان نماز جمعه، مردم خداجوی لامرد در یک راهپیمایی جمعه خشم شرکت کردند و با فریادهای مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا، انزجار خود را نسبت به رژیم غاصب و نیابتی آمریکا ابراز کردند.

تأکید بر تقوا، تاریخ‌نگاری و مقاومت در برابر استکبار

تأکید بر توسعه زیرساخت‌های منطقه و حمایت از کشاورزی در بوانات

 حجت‌الاسلام‌والمسلمین تندگام، امام‌جمعه محترم این شهرستان، در خطبه‌های نمازجمعه این هفته بر لزوم تقوای الهی و اطاعت از خداوند، پیامبر و رهبر معظم انقلاب تأکید کرد.

ایشان به مشکلات و نیازهای اساسی شهرستان اشاره کرده و خواستار توجه مسئولان به این مسائل شدند. تندگام با اشاره به شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید»، بر اهمیت سرمایه‌گذاری و نقش دولت در این زمینه تأکید کرد.

امام‌جمعه بوانات با انتقاد از وضعیت نامناسب جاده‌های خرمبید - بوانات و بوانات - هرابرجان، خواستار اقدام فوری مسئولین برای بهبود زیرساخت‌ها و تسهیل سرمایه‌گذاری در منطقه شد. وی تأکید کرد که عدم وجود راه‌های مناسب، سرمایه‌گذاران را فراری داده و موجب مهاجرت جوانان به شهرهای بزرگ شده است.

تندگام همچنین از ادارات متولی خواست تا با پایبندی به شعار سال، زمینه را برای سرمایه‌گذاری و اشتغال‌زایی فراهم کنند. وی به اهمیت جاده‌ها در توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال اشاره کرده و بر ضرورت تسریع در بهبود وضعیت جاده‌ها تأکید کرد.

امام‌جمعه بوانات در پایان با قدردانی از تلاش‌های مسئولین شهرستان، ابراز امیدواری کرد که با پیگیری وعده‌ها و برنامه‌ریزی‌ها، شهرستان بوانات به جایگاه شایسته خود دست یابد.

تأکید بر تقوا، تاریخ‌نگاری و مقاومت در برابر استکبار


حجت‌الاسلام سید جعفر ساجدی، امام‌جمعه استهبان، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با تأکید بر لزوم تقوا و انتقاد از اشرافی‌گری، جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و از مشکلات مسکن ملی در شهرستان گلایه کرد.نماز جمعه این هفته در شهرستان استهبان به امامت حجت‌الاسلام سید جعفر ساجدی برگزار شد.

وی در آغاز خطبه اول به اهمیت تقوا و پرهیز از دنیای مادی پرداخت و گفت: زندگی دنیا جز بازی و سرگرمی نیست و اهل تقوا باید از دنیا برای آخرت بهره‌برداری کنند.

امام‌جمعه استهبان با اشاره به خطرات ناشی از اشرافی‌گری و بریز و بپاش در جامعه بیان کرد: روحیه اشرافی‌گری موجب تضعیف ارزش‌ها می‌شود و این خطر جامعه ما را تهدید می‌کند. وی تأکید کرد که مسئولان اگر به تجملات و تشریفات بپردازند، اعتماد مردم را از دست خواهند داد.

ساجدی به مشکلات اجتماعی بوجود آمده ناشی از اسراف و بریز و بپاش‌های بی‌مورد اشاره کرد و گفت: برخی جوانان احساس می‌کنند در اقیانوس بدبختی‌ها هستند و این ناشی از فرهنگ اسراف و چشم‌وهم‌چشمی است.

در ادامه خطبه دوم، وی از محدودیت‌های موجود در شبکه‌های اجتماعی در کشورهای مختلف صحبت کرد و خواستار مدیریت این شبکه‌ها شد. وی همچنین به گرامیداشت روز فرهنگ پهلوانی و ضرورت تقویت ورزش‌های بومی اشاره کرد و بر اهمیت ترغیب فرزندان به ورزش‌های باستانی تأکید نمود.

امام‌جمعه استهبان ضمن محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی، به برنامه‌ای ملی برای نجات مظلومین غزه اشاره کرد و از خشم مردم علیه کودک‌کشی‌های اسرائیل و حمایت‌های آمریکا گفت. 

ساجدی در پایان به مشکلات مسکن ملی در شهرستان اشاره کرد و گفت: حدود ۱۲۰۰ نفر در استهبان در حال انتظار برای مسکن هستند اما پیشرفت کار بسیار کند است.

وی از مسئولان شهرستان خواست تا پیگیری‌های لازم را انجام دهند تا تسهیلات به‌موقع ارائه شود و مشکلات مردم حل شود.

انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴

نظرات بینندگان