کد خبر: ۱۶۷۴۵۵
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۸ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
نامه نماینده مجلس خبرگان فارس به رئیس‌جمهور؛

خواستار اجرای لایحه عفاف و حجاب

نمایندۀ استان فارس در مجلس خبرگان رهبری در نامه ای به رئیس جمهور و رئیس مجلس شورای اسلامی خواستار ورود به مسئله حجاب شد.

نامه نماینده مجلس خبرگان فارس به رئیس جمهور

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، نمایندۀ استان فارس در مجلس خبرگان رهبری در نامه‌ای به رئیس‌جمهور و رئیس مجلس شورای اسلامی خواستار به میدان آمدن برای مسئله حجاب شد.

متن این نامه به شرح زیر است:

رئیس محترم جمهور جناب آقای دکتر پزشکیان
و رئیس محترم مجلس شورای اسلامی جناب آقای دکتر قالیباف

با سلام و احترام

پوشش و حجابِ اقلیتی از بانوان جامعه، به وضعیتی ناهنجار رسیده و خوف آن می‌رود بی‌حجابیِ برخی، به عریان‌گردیِ آنان بدل شود. این مشکلی است که اگر برطرف نگردد، به دردی بی‌درمان و بحرانی جدی تبدیل خواهد شد.
 
سرچشمه شاید گرفتن به بیل      چو پر شد نشاید گذشتن به پیل
 
این گروه، در اقلیت هستند زیرا در روستاها، شاهد بی‌حجابی نیستیم؛ شهرستان‌ها نیز بسیار کم درگیر این ناهنجاری‌اند. عمدهٔ مشکل، اختصاص به چند کلان‌شهر دارد. بنابراین اگر سرشکن کنیم و من‌حیث‌المجموع بنگریم، اذعان خواهیم نمود حدود ۹۵ درصد از بانوان ما، به‌اندازه‌ای از حجاب «کامل یا ناقص» التزام و اعتقاد دارند. انتظار بسیاری از این اکثریت انبوه آن است تا دیر نشده، لایحهٔ عفاف و حجاب که حدود ۷۰ درصد بندهای آن فرهنگی است را «با هر اصلاحی که لازم می‌دانید» ابلاغ نموده به مرحله‌ی اجرا درآورید و به سخنان غیرعلمی و مغالطه‌هایی همچون خلط میان «حجاب الزامی» و «حجاب اجباری» اعتنا نکنید.

 جنابعالی به‌خوبی می‌دانید همیشه و در همه حال، بار اصلی امور کشور بر دوش قشر متدین و زحمت‌کش جامعه بوده است. این قشر بودند که در اوج خفقان، انقلاب کردند و نظام مستبدِ شاهی را برانداختند و بعد هم به مدت ۸ سال جنگیدند و با تقدیم صدها هزار شهید و جانباز، از مرزهای وطن دفاع نمودند و همین طیف هستند که طی بیش از ۴۵ سال، با فتنه‌های رنگارنگ درافتاده‌اند و انواع توطئه‌ها را خنثی نموده‌اند و همین مجموعه هستند که به هنگام نیاز، سر صندوق‌ها حضور می‌یابند و به امثال جنابعالی رأی می‌دهند و اکنون هم اگر خطری کشور را تهدید کند، فقط همین‌ها هستند که به میدان آمده برای حفظ کشور جان نثار می‌کنند نه مرفهان بی‌دردی که اولویّت اصلی‌شان، زندگی و رفاه است. پس سزاوار است به خواسته‌های اکثریت توجه بیشتر کنیم که این خواستهٔ امیرمؤمنان (ع) نیز هست زیرا فرمود: 
إنّما عمود الدین و جماع المسلمین و العُدَّة للاعداء العامّة من الامّة فلیکن صغوک لهم و میلک معهم. «نهج‌البلاغه نامۀ ۵۳» «به یقین ستون دین و جمعیت مسلمانان و گروه آماده برای «مقابله با» دشمنان، توده و عامه‌ی مردم هستند. پس باید به سخنانشان گوش فرا دهید و میل و رغبتت با آنان باشد.» 

مطمئن باشید اگر با توکل بر خدای بزرگ و شجاعانه و بی‌اعتنا به شیطنت‌های خارجی و داخلی به میدان بیایید، همین جمعیت انبوه، حمایتتان خواهند کرد و کار را تا آخر پیش خواهند برد.

توفیقات شمار را در خدمت به ایران اسلامی از خداوند مسئلت دارم.

نمایندۀ استان فارس در مجلس خبرگان رهبری
علی‌اکبر کلانتری

انتهای خبر/ ۲۲۴۲۲۴

نظرات بینندگان