امام اسطوره مقاومت
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از نوید شاهد فارس، شهيد «محمدرضا محمدپور» ۲۰ ارديبهشت سال ۱۳۴۵ در خانوادهای مذهبی ديده به جهان گشود.
۶ ساله بود که راهی مدرسه شد و دوران ابتدایی را در دبستان ناصری با موفقیت گذراند. پس از اتمام دوره سه ساله راهنمايی راهی حوزه علميه شود. با آغاز جنگ تحمیلی راهی جبهه شد و سرانجام یکم اسفندماه سال ۱۳۶۱ در جاده دهلران هنگام ماموريت آسمانی شد.
متن وصیتنامه شهيد «محمدرضا محمدپور» به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا هَلْ أَدُلُّکُمْ عَلى تِجارَة تُنْجِیکُمْ مِنْ عَذاب أَلِیم()تُؤْمِنُونَ بِاللّهِ وَ رَسُولِهِ وَ تُجاهِدُونَ فِی سَبِیلِ اللّهِ بِأَمْوالِکُمْ وَ أَنْفُسِکُمْ ذلِکُمْ خَیْرٌ لَکُمْ إِنْ کُنْتُمْ تَعْلَمُونَ (سوره صف آيه ۹ تا۱۱).
اى اهل ایمان آیا شما را به تجارتى راهنمائى کنم که شما را از عذاب دردناک رهائى مى بخشد؟!
دلالت کنم آن تجارت اين است که به خدا و رسول ايمان آوريد و به مال و جان در راه خدا جهاد کنيد اين کار اگر دانا باشيد برای شما بهتر است از هر تجارتی.
شهدا شمع محفل تاريخند. شهدا به وجه الله مینگرند. هر شهيدی راه خود را آگاهانه و عارفانه انتخاب میکند و اين راه را با شناخت کامل انتخاب میکند و شهدا اين جمله را در نظر دارند که خدا میفرمايد: «من عشقته قتلته» هر کسی که من عاشق او شدم او را میکشم و اینچنين مینگرند که چقدر لياقت میخواهد که خداوند عاشق يک فرد بگردد.
امام را بهتر بشناسیم
وصيت من وصيت همه شهدا است. وصيت همه شهدا يکی است و اين چنين وصيت میکنند و من هم وصيتم اين چنين است که مردم توجه داشته باشند که از خط امام جدا نشوند و امام را تنها نگذارند امام اين اسطوره مقاومت، امام اين ابراهيم زمان بت شکن قرن.
برادران خواهران ما هنوز امام را نشناختهايم و در اين مدت چند سال هم نخواهيم شناخت. سالهای آينده، چندين سال ديگر ممکن است امام را بشناسيم و آن زمان افسوس بخوريم که استفاده لازم از او و سخنان او و اعمال او نکردهايم.
انتهای خبر/