کد خبر: ۲۹۰۴۰
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۲ - ۱۴ فروردين ۱۳۹۱

تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در جهرم

رئیس شبکه دانپزشکی شهرستان جهرم گفت: یک واحد مرغداری در بخش خفر جهرم موفق به تولید 10 هزار قطعه مرغ بدون آنتی‌بیوتیک شد.

در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی و برای نخستین بار یک واحد مرغداری در بخش خفر شهرستان جهرم موفق به تولید 10 هزار قطعه مرغ بدون آنتی‌بیوتیک و عرضه آن به بازار شد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان جهرم افزود: مرغ بدون آنتی‌بیوتیک علاوه بر بالا بردن ارزش اقتصادی تولید کننده، برای استفاده در جامعه نیز ارزشمند بوده و استفاده از گوشت این مرغ می‌تواند مقاومت به آنتی‌بیوتیک در بدن انسان را به حداقل برساند.

رازقیان بیان داشت: این نوع مرغ با شناسه‌هایی که بر روی آن درج می‌شود از مابقی این محصول در بازار مصرف قابل شناسایی است.

این مسئول با بیان اینکه در طول دوره پرورش تا تولید هیچگونه دارویی به بدن این نوع مرغ تزریق نمی‌شود، خاطرنشان کرد: ساختار و تجهیزات فضای کارگاه تولیدی این نوع مرغ با دیگر مرغداری‌ها متفاوت‌تر و پیشرفته‌تر است.

انتهای پیام/

نظرات بینندگان