وجود 200 کلیسای خانگی در یکی از شهرهای مقدس حاصل غفلت ماست
سید محمد احمدی در همایش طرح مسجدمحوری که در سازمان اوقاف فارس برگزار شد با بیان اینکه انقلاب از مساجد شروع شد، بر ضرورت احیای سنت مسجد محوری تاکید کرد و گفت: رمز پایداری اسلام این بوده است که مساجد را محور قرار داد نه کاخها را زیرا پیامی که از کاخها صادر میشود با زور حکومت است و پایداری ندارد.
وی روحانی مسجد را فرمانده مسجد توصیف و بر پررنگ کردن نقش روحانیون در مساجد تاکید و خاطرنشان کرد: امام جماعت مساجد، روحانی کارشناس واقف به احکام دین است که نباید نقش وی کمرنگ شود.
احمدی ضمن تصریح اینکه در مساجد منیتها از بین میرود، گفت: باید برای مساجد نقش فعال و پویندهای قائل باشیم که در این راستا با اجرای طرح مسجد محوری از آثار و برکات مساجد بهرهمند میشویم چراکه اگر مساجد محور باشد بسیاری از مشکلات جامعه حل خواهد شد.
استاندار فارس با اذعان به اینکه اعتماد بین مردم و مسئولین از بین رفته است، تصریح کرد: حضور مسئولین در مساجد و قرار گرفتن در کنار مردم بدون دیوار، میز و حجاب سبب مطرح شدن مشکلات بدون تکلف و بازسازی اعتماد بین مردم و مسئولین میشود.
احمدی با اشاره به وجود 200کلیسای خانگی در یکی از شهرهای مقدس ایران هشدار داد: از غفلت ما سوءاستفاده شده است و اکنون سه مذهب مسیحیت با هم علیه اسلام همداستان شدهاند چراکه اسلام به سرعت در دنیا گسترش پیدا میکند و آنها به شدت به وحشت افتادهاند.
مسجد بزرگترین و تاثیرگذارترین رسانه است
رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان فارس هم در این همایش با اشاره به شعار سال، بر نقش پررنگ مساجد و اصحاب مسجد در ایجاد عزم ملی تاکید و خاطرنشان کرد: مسجد بزرگترین و تاثیرگذارترین رسانه است و میتواند جامعه را از این وضعیت نجات داده و تحول بزرگی به وجود آورد.
حجتالاسلام محمد رضایی ضمن تاکید براینکه اگر بخواهیم تحولی در جامعه به وجود آوریم، باید از مساجد شروع کنیم، گفت: مسجد در صدر اسلام محل تعلیم و تربیت بوده است و با توجه به اینکه عمده مشکلات اقتصادی و فرهنگی ما با عزم ملی رفع میشود، باید از ظرفیت مسجد در ایجاد عزم ملی استفاده کرد.
وی با اذعان به اینکه در دولتهای مختلف نسبت به مسائل فرهنگی غفلت شده است، خاطرنشان کرد: اگر حرکت و توجه به مسائل فرهنگی همپای توجه به سرمایهگذاریها صورت میگرفت، وضعیت فرهنگ اینگونه نبود.
حجتالاسلام رضایی با اشاره به روایات و سفارش اسلام به فرهنگ کار و تلاش و مذمت تنبلی و بیکاری، مطرح شدن این مسائل در مساجد را موجب تحول اقتصادی دانست.
وی بر در نظر گرفتن نیاز جوانان و جامعه و برنامهریزی براساس نیازها تاکید و خاطرنشان کرد: باید با محور قرار دادن مساجد مبانی انقلاب دوباره بازبینی شود و هر گاه مساجد را محور فعالیتهای اجتماعی قرار دهیم، توانستهایم حرکتی را در جامعه به وجود آوریم که ما را به خدا نزدیکتر میکند.
رضایی با بیان اینکه نخستین فعالیت پیامبر(ص) پس از هجرت ساخت مسجد بود، گفت: این عمل پیامبر(ص) برای همه مسلمانان یک درس است و به این معنی که همه مشکلات جامعه اسلام را باید از طریق مسجد حل کرد.
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد فارس با بیان اینکه مساجد باید به مراکز تربیتی تبدیل شوند، تصریح کرد: اگر نسل امروز را تربیت یافته مساجد کردیم، میتوانیم جامعهای آرام و پرنشاط داشته باشیم.
وی گفت: باید با برنامهریزی خوب و رفتار صحیح کسانی را که اهل مسجد نیستند، به مسجد آورد و این کار تنها با ارزش و بها دادن به جوانان امکانپذیر است.
رضایی با بیان اینکه بسیاری از معضلات جامعه از طریق فیلمها و سریالها رواج مییابد، گفت: باید مساجد در زمینه هنر نیز وارد شده و با تربیت کارگردان و فیلمساز متعهد سبب ترویج ارزشهای اسلامی از طریق فیلم شوند.
اجرای طرح مسجدمحوری در 40 مسجد شیراز
رئیس اتاق فکر شورای فرهنگ عمومی هم از انتخاب 40 مسجد در مناطق مختلف شیراز برای اجرای طرح مسجد محوری خبر داد و افزود: این طرح به زودی در سراسر استان و کشور اجرایی میشود و هیئت امنای مساجد ضمن دعوت از مسئولین برای حضور در مسجد به مردم نیز اطلاعرسانی کنند که در این راستا مقرر شده است روزهای شنبه و دوشنبه هر هفته بعد از نماز مغرب و عشاء و در ماه مبارک رمضان بعد از نماز ظهر و عصر مسئولین پاسخگوی مراجعات مردمی باشند.
سید رضی حدائق ضمن تاکید بر دیدار مسئولین با مردم در مساجد و شنیدن مشکلات آنها، تصریح کرد: باید به مسئولین هم اعتماد کنیم و در کنار آنها قرار گیریم نه در تقابل زیرا مسجد باید کانون محبت و جذب باشد و هر کسی که مشکلی داشت برای حل مشکلاتش به مساجد مراجعه کند.
وی راه مقابله با تهاجم فرهنگی را از طریق حفظ سنگر مساجد دانست و افزود: در مساجد وقتی به کارهای اصلی پرداخته شود، کارهای فرعی به حاشیه میروند.
این همه دستگاه فرهنگی الکی دارد پول خرج می کند ، هیچ به فکر اقامه جماعت در مساجد متروکه شهر شیراز نیست.
این که چقدر محله بدون مسجد داریم و مملکت اسلامی هیچ فکری به حال آن نکرده است پیشکش.
سنت بسیار حسنه ای را زنده کردید
امیدواریم که مسئولین این طرح را جدی بگیرند و بدون ریا، قربت الی الله اجرا کنند تا بلکه مشکلات مردم حل شود
ان شاءالله که ذخیره آخرتتان شود
«به عمل كار برآيد به سخنراني نيست»
سلام علیکم
ضمن تقدیر وتشکر از حضرتعالی ومجموعه های دخیل در امر گردشگری و سخنان بسیار ارزشمند شما عزیزان،در مناطقی چون صدرا،دوکوهک،قلات،سپیدان،خان زنیان و بسیاری دیگر از مناطق باغهایی در حال ساخت است که به علاوه عمران و ابادی به ایجاد اشتغال وتوسعه مناطق گردشگری و همچنین حفظ محیط زیست میگردد.متاسفانه در حال حاضر نیرو های اجرایی دستگاهها با گرفتن مبلغی اجازه ساخت وساز را میدهند.چرا این امر اجتناب نا پذیر و پر سودو منفعت را قانونی نکرده تا درامدی از محل دریافت عوارض و مالیات برای دستگاههای دولتی داشته و به عمران و ابادانی نیز کمک شایانی شود و همچنین مردم عزیز بدون دغدغه، مکانی را برای ارامش و رفاه خانواده تدارک ببیند و از سوء استفاده برخی افراد معلوم الحال جلوگیری شود و منبع درامد مستقیم به دولت عزیز جهت اهداف از پیش تعین شده شود.
باتشکر و ارزوی توفیق روز افزون