حالت تاریک
چهارشنبه, 13 آبان 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
اجتماع باشکوه دانش‌آموزان صدرا در روز ۱۳ آبان
گزارش تصویری؛

اجتماع باشکوه دانش‌آموزان صدرا در روز ۱۳ آبان

هم‌زمان با فرارسیدن ۱۳ آبان، اجتماع بزرگ دانش‌آموزان شهر صدرا با حضور مسئولان شهری، فرهنگیان و خانواده‌ها در یادمان شهدای گمنام فاز یک این شهر برگزار شد.

به گزارش سرویس چندرسانه‌ای پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، اجتماع بزرگ دانش‌آموزان شهر صدرا به مناسبت یوم‌الله ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، با حضور گسترده دانش‌آموزان دختر و پسر در مقاطع مختلف تحصیلی، در یادمان شهدای گمنام فاز یک شهر صدرا برگزار شد.

این مراسم با حضور شهردار شهر صدرا، رئیس شورای اسلامی شهر، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امیرالمؤمنین (ع)، امام جمعه شهر صدرا، رئیس اداره آموزش و پرورش شهر صدرا، مسئول بسیج دانش‌آموزی و جمعی دیگر از مسئولان و مدیران شهری همراه بود.

در این اجتماع، دانش‌آموزانی از مدارس مختلف شهر صدرا، از مقطع ابتدایی تا متوسطه، حضور داشتند. از جمله مدارس شرکت‌کننده در این مراسم می‌توان به دبیرستان دخترانه بقیة‌الله، دبستان امام مهدی (عج) ۲، دبیرستان عباس‌پور ۱ و ۲، آموزشگاه امیرکبیر ۱، دبیرستان غیردولتی پسرانه تخصصی حفظ قرآن کریم یاس نبی، دبیرستان پسرانه بحرالعلوم، دبستان مولانا ۱، دبیرستان رضوان، هنرستان امام رضا (ع) و دبیرستان یاس اشاره کرد. همچنین دانش‌آموزانی از دیگر مدارس شهر نیز در این برنامه حضور داشتند.

دانش‌آموزان با در دست داشتن پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران و با اجرای سرودهای مختلف، فضایی پرشور و حماسی در محل برگزاری مراسم ایجاد کردند. پرچم‌گردانی و حضور منظم دانش‌آموزان با پرچم‌های سه‌رنگ ایران، از جلوه‌های قابل توجه این اجتماع بود.

در بخش دیگری از برنامه، گروه‌های مختلف دانش‌آموزی به نوبت بر روی جایگاه حاضر شدند و با اجرای سرودهای گروهی، سخنرانی درباره مناسبت ۱۳ آبان و بیان شعارها و رجزخوانی‌های حماسی، یاد و پیام این روز تاریخی را گرامی داشتند.

همچنین حضور پرشور فرهنگیان، معلمان، مدیران، معاونان مدارس و خانواده‌های دانش‌آموزان، جلوه دیگری از همراهی و مشارکت اقشار مختلف در این مراسم بود.

در حاشیه این اجتماع نیز موکب‌ها و غرفه‌های فرهنگی مدارس فعالیت داشتند و برنامه‌های متنوعی را برای دانش‌آموزان در گروه‌های سنی مختلف اجرا کردند. از جمله این برنامه‌ها می‌توان به برپایی غرفه‌های رنگ‌آمیزی و نقاشی ویژه کودکان خردسال و اجرای فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی برای دانش‌آموزان اشاره کرد.

برگزاری این اجتماع در یادمان شهدای گمنام شهر صدرا، فرصتی برای حضور و مشارکت نسل نوجوان در گرامیداشت یوم‌الله ۱۳ آبان و آشنایی بیشتر آنان با تاریخ انقلاب اسلامی و حوادث مهم این روز فراهم کرد.

این مراسم با حضور گسترده دانش‌آموزان دختر و پسر از مدارس ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم، در فضایی آمیخته با شور دانش‌آموزی، اجرای برنامه‌های فرهنگی و سرودهای حماسی برگزار شد.

خبرنگاران: حسین کامرانی‌پور

انتهای خبر/224224

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

توضیح بنر