حالت تاریک
پنج‌شنبه, 01 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
طنین «لبیک یا خامنه‌ای» در زرین‌دشت
شیرازه گزارش می‌دهد؛

طنین «لبیک یا خامنه‌ای» در زرین‌دشت

مردم ولایت‌مدار زرین‌دشت با راهپیمایی پرشور از سه‌راه درمانگاه تا مقابل بانک کشاورزی حاجی‌آباد، یاد قائد شهید امت را گرامی داشتند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، شامگاه پنج‌شنبه ۲۵ تیرماه ۱۴۰۵، شهرستان زرین‌دشت صحنهٔ حضور پرشور و حماسی مردمی بود که با پای پیاده، مسیر سه‌راه درمانگاه تا مقابل بانک کشاورزی حاجی‌آباد را پیمودند تا یاد و نام «قائد شهید امت» را گرامی بدارند.

این مراسم با حضور اقشار مختلف مردم، خانواده‌های معظم شهدا و مسئولان محلی برگزار شد. شرکت‌کنندگان با دردست‌داشتن تصاویر شهیدان و پرچم‌های جمهوری اسلامی ایران و نیز سردادن شعارهای انقلابی، وفاداری خود را به آرمان‌های انقلاب و تداوم راه شهدا به نمایش گذاشتند.

راهپیمایی‌کنندگان با شعار «لبیک یا خامنه‌ای»، عزم راسخ خود را در دفاع از ارزش‌ها و تجدید میثاق با آرمان‌های والای قائد شهید امت به اثبات رساندند. سخنرانان و مداحان حاضر در این آیین نیز با مرور فداکاری‌های آن شهید بزرگوار، بر تداوم مسیر خدمت و ایستادگی در برابر توطئه‌های دشمنان تأکید کردند.

حضور نسل‌های گوناگون از پیر و جوان و کودک در کنار یکدیگر، صحنه‌هایی از همدلی و وحدت ملی را رقم زد که در تاریخ حماسه‌های این شهرستان ماندگار خواهد شد. این مراسم با قرائت بیانیهٔ پایانی و شعارهای علیه دشمنان به پایان رسید.

انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!