حالت تاریک
پنج‌شنبه, 06 آذر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
جبهه می‌روم تا با هوای نفس مبارزه کنم
وصیت‌نامه شهید عبدالله سلیمانی؛

جبهه می‌روم تا با هوای نفس مبارزه کنم

شهید «عبدالله سلمانی» در وصیت خود می‌نویسد: «من از روی هوای نفس به جبهه نمی‌روم، من می‌روم تا با هوای نفس مبارزه کرده باشم و می‌روم تا حسین زمان را یاری کنم...»

به گزارش گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از نوید شاهد فارس، شهید «عبدالله سلمانی» چهارم خرداد سال ۱۳۴۲ در شهرستان فیروزآباد چشم به جهان گشود. دوران کودکی را پشت سر گذاشت و در هفت‌سالگی راهی مدرسه شد. دوران ابتدایی را با موفقیت به پایان رساند و وارد مقطع راهنمایی شد. با آغاز جنگ تحمیلی راهی جبهه شد و سرانجام ۲۹ شهریور سال ۱۳۶۱ در منطقه «عین‌خوش» به شهادت رسید. پیکر پاکش در گلزار شهدای فیروزآباد به خاک سپرده شد.

متن وصیت‌نامه شهید به شرح زیر است:

بسمه تعالی سلام بر تمامی رزمندگان اسلام و درود بر امام خمينی بنيانگذار جمهوری اسلامی ايران و سلام به تمامی شهدای راه حق و حقيقت. ضمن عرض سلام به تمامی دوستان و آشنايان عزيز به خصوص پدر و مادر گراميم و ديگر برادران عزيزم.

پدر و مادر اميدوارم از اين که من به جبهه می‌روم ناراحت نباشيد بلکه مايه افتخار شما باشد. 

مادر من به جبهه می‌روم تا از اسلام و قرآن و ناموس دفاع کنم. من از روی هوای نفس به جبهه نمی‌روم، من می‌روم تا با هوای نفس مبارزه کرده باشم و می‌روم تا حسين زمان را ياری کنم.

برای اين که دين اسلام و حکومت عدل الهی برقرار باشد و فقط برای رضای خدا، اميدوارم که همگی اين حقير را ببخشيد. والسلام، خداحافظ به اميد پيروزی.

 

انتهای خبر/ 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!