پس از دو هفته تعطیلی؛
لغو صحن علنی شورای اسلامی کلانشهر شیراز
جلسه دویست و دوازدهم شورای شیراز با چهل دقیقه تأخیر و دو تذکر آغاز شد؛ اعتراض و کشمکش میان اعضا، جلسه لغو شد.
به گزارش خبرنگار گروه چندرسانهای پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، دویست و دوازدهمین جلسه شورای اسلامی کلانشهر شیراز پس از دو هفته تعطیلی، امروز با حدود چهل دقیقه تأخیر آغاز شد.
جلسه به دستور محمدتقی تذروی، نایبرئیس شورا، در حالی شروع شد که با دو تذکر پیاپی از سوی افسانه خواستخدایی برای تسریع در شروع جلسه همراه بود.
در ادامه علیاکبر سلطانی پس از بازگشت دوباره شورای اسلامی شیراز، نخستین نطق خود را ایراد کرد.
در جریان نطق علیاکبر سلطانی، رضا محمدیان دیگر عضو شورا نسبت به غیبت رئیس شورا اعتراض کرد.
سلطانی ادامه زمان نطق خود را به غلامحسن اسکندری واگذار کرد؛ اما در حین صحبتهای اسکندری، و پس از بازگشت رئیس شورا به جلسه علنی، کشمکش و فضای ملتهبی شکل گرفت که باعث شد رئیس شورا دستور تنفس ۱۵ دقیقهای صادر کند تا جلسه به حالت عادی بازگردد.
قابل ذکر است، پخش زنده جلسه علنی در میان صحبتهای علیاکبر سلطانی قطع شد.
در ادامه، پس از بازگشت رئیس شورا جلسه علنی را با مشورت اعضا لغو و بیان کرد: زمان برگزاری جلسهای فوری در روزهای آینده اعلام میشود.
انتهای خبر/۲۲۴۲۴
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!