شیرازه گزارش میدهد؛
مانور آمادگی بحران در فیروزآباد برگزار شد
تمرین منطقهای آمادگی و پاسخگویی به بحران با حضور شهرستانهای شیراز، فراشبند، فیروزآباد و قیروکارزین در فیروزآباد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، تمرین منطقهای آمادگی و پاسخگویی به بحران با هدف ارتقای سطح آمادگی نیروهای امدادی و تقویت هماهنگی میان تیمهای بحران، با حضور شهرستانهای شیراز، فراشبند، فیروزآباد و قیروکارزین در فیروزآباد برگزار شد.
این مانور، که با محوریت اسکان اضطراری، نجات در سیلاب، جستوجو در آوار، تیمهای آنست و امداد در حوادث ترافیکی و جادهای انجام گرفت، فرصتی برای آزمون میزان آمادگی تیمهای امدادی در مواجهه با شرایط بحرانی بود.
این تمرین منطقهای با حضور مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان فارس برگزار شد و هدف اصلی آن افزایش توان واکنش سریع به بحرانها و تقویت ظرفیتهای امدادی در سطح منطقه عنوان شد.
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!