حالت تاریک
دوشنبه, 23 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
همدلی مردم، راز پیروزی در مقابل توطئه‌های دشمنان
نماینده مردم لامرد در مجلس مطرح کرد:

همدلی مردم، راز پیروزی در مقابل توطئه‌های دشمنان

نماینده مردم لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی گفت: عشق و ارادت مردم به اهل‌بیت و رهبری، کلید پیروزی در نبردهای اخیر است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، سید موسی موسوی دربا حضور در جمع نمازگزاران لامردی، بر اهمیت همدلی و اتحاد ملت در دوران سخت کنونی تأکید کرد و گفت: مردم عزیز به خصوص جوانان امروز، پیروزی در جنگ‌های اخیر را رقم زدند، چراکه همواره به رهبری امام راحل و مقام معظم رهبری اعتماد داشته‌اند.

وی همچنین با مطرح کردن چالش‌های پیش روی کشور، از ضرورت حمایت از نیروهای داخلی و روایت‌گری صحیح دستاوردهای انقلاب سخن گفت و اظهار کرد: دشمنان به دنبال تجزیه ایران هستند و فقط با انسجام و اتحاد می‌توانیم در برابر توطئه‌های آن‌ها ایستادگی کنیم.

نماینده مردم شهرستان‌های لامرد و مُهر در مجلس شورای اسلامی، همچنین ضمن عرض تسلیت ایام عزای حسینی و شهادت فرماندهان و دانشمندان، از عشق و ارادت مردم به اهل بیت و رهبر انقلاب سخن گفت.

موسوی تأکید کرد: خود را وقف خدمت به مردم کرده‌ام و اگر چه تلاش‌هایمان کافی نیست، اما از همدلی و هم‌صدایی مردم در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه قدردانی می‌کنم.

وی یادآور شد: پیروزی در این درگیری، به برکت همدلی امام و امت و انرژی عظیم مردم حاصل شده و مدعی شد که ترامپ به خاطر این همدلی به التماس افتاده است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به تهدیدات خارجی و ضرورت حمایت از نیروهای داخلی، خواستار روایت‌گری صحیح از دستاوردهای کشور در این جنگ ۱۲ روزه شد و تصریح کرد که تنها با انسجام و اعتماد به رهبری می‌توان از تجزیه ایران جلوگیری کرد.

موسوی همچنین تصریح کرد: جوانان امروز ما از جوانان عهد پیغمبر جلوتر هستند و کشور شاهد یک بازگشت به اصول و ارزش‌های انقلاب اسلامی است.

وی با تأکید بر اینکه آمریکا و اسرائیل دشمنان مشترک ایران هستند، شدت بخشیدن به توانایی‌های نظامی و تهاجمی کشور را ضروری دانست و بیان کرد: دشمنان به دنبال تجزیه ایران اسلامی هستند و ما باید از نیروهای خودی حمایت کنیم.

نماینده مردم لامرد و مهر در ادامه، ضرورت روایت‌گری صحیح از جنگ‌ها و دستاوردهای کشور را مورد توجه قرار داد و خواستار به‌کارگیری تمامی ظرفیت‌ها برای تبیین حقایق و واقعیت‌های کنونی کشور شد.

موسوی اشاره کرد: در کمتر از دو ماه، خاموشی برق نداشته‌ایم و حال با توجه به مشکلات به وجود آمده رایزنی‌های صورت گرفته در اوج گرما خاموشی صورت نگیرد.

این سخنان نماینده مردم لامرد نشان می‌دهد که در میانه بحران‌ها و جنگ‌های ترکیبی، اتحاد و همدلی ملت ایران می‌تواند منجر به پیروزی‌ها و مقاومت در برابر توطئه‌های دشمنان شود.

انتهای خبر/224224

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!