تابستان خود را با انجیر شیرینتر کنید
انجیر یکی از میوههای مفید تابستانی است که علاوه بر طعم خوش، فواید بی نظیری برای سلامتی دارد.
به گزارش سرویس اجتماعی شیرازه، نسرین
نسیمی کارشناس ارشد تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز
گفت: خواص انجیر به داشتن انواع ویتامینها (از جمله ویتامینهای A، B، C و
K)، مواد معدنی (از جمله پتاسیم، منگنز، منیزیوم، کلسیم، آهن، و فسفر)،
آنتی اکسیدانهای مختلف مانند پلی فنول و فیبر در این میوه مربوط میشود که
به تنهایی یک دلیل عالی برای گنجاندن آن در رژیم غذایی روزانه است.
بیشتر بخوانید:
با برخی از خواص انجیر آشنا شویم:درمان یبوست
انجیر با محتوای بالای فیبرهای محلول در آب، برای رفع یبوست بسیار مفید است. همچنین وجود فیبر زیاد در انجیر، به عملکرد سالم و منظم روده کمک کرده و از ابتلا به یبوست جلوگیری میکند.
بهبود سلامت قلب
انجیر به واسطه داشتن محتوای بالای پتاسیم، فیبرهای محلول در آب، آنتی اکسیدانها و اسیدهای چرب امگا ۳ و ۶ میتواند به تنظیم فشار خون، کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید و در نهایت بهبود سلامت قلب منجر شود؛ بنابراین مصرف آن به عنوان یک میوه مناسب تابستانی توصیه میشود.
منبع خوب آهن
انجیر خشک منبع خوبی از آهن است و به دلیل نیاز بیشتر کودکان، نوجوانان در حال رشد به ویژه دختران و مادران باردار به آهن، بهتر است انجیر در رژیم غذایی اضافه شود.
بهبود هضم غذا
انجیر حاوی مقادیر بالای پره بیوتیکها است که در بهبود عملکرد دستگاه گوارش نقش دارند. اگر دچار سوء هاضمه هستید، انجیر میوه مناسبی برای رفع این مشکل است.
نسرین نسیمی افزود:توجه داشته باشیم که انجیر تازه با مقادیر فیبر بالا و قند کمتر نسبت به نوع خشک آن، برای مبتلایان به دیابت مناسبتر است؛ بنابراین با توجه به میزان تعیین شده در رژیم غذایی این بیماران، توصیه میشود از انجیر تازه استفاده شود.
انتهای پیام/ع
نظرات بینندگان