حالت تاریک
سه‌شنبه, 31 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
خداوند انسان‌های بخشنده را دوست دارد
وصیت شهید «جواد درعلی نبی»؛

خداوند انسان‌های بخشنده را دوست دارد

شهید «جواد درعلی نبی» در وصیت خود می‌نویسد: بهترین اعمال نماز به‌وقت و نیکی به پدر و مادر و جهاد در راه خدای عزوجل است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، از این پس هر روز را با یاد و خاطره شهیدان عزیزمان، پرچم‌دار آزادی و عزت ایران اسلامی خواهیم ساخت و در پرتو فداکاری‌های آنان، راه صدق و ایثار را برای نسل‌های آینده روشن‌تر خواهیم کرد.

شهید جواد درعلی نبی ۱۴ خرداد سال ۱۳۴۵ در خانواده‌ای مؤمن و مذهبی در شیراز دیده جهان گشود و ۷ساله بود که راهی مدرسه شد. تحصیلات ابتدایی را در مدرسه کارخانه سیمان و راهنمایی را در مدرسه صادق هدایت و دبیرستان را در مدرسه شهید سید حسن مدرس گذراند.

 با آغاز جنگ تحمیلی درس را رها کرد و به‌عنوان بسیجی عازم جبهه جنگ شد. وی سرانجام ۲۳ دی‌ماه سال ۱۳۶۳ در درگیری مسلحانه در مهاباد به شهادت رسید.

متن وصیت جواد درعلی نبی به شرح زیر است:

 سخنانی با خانواده عزیزم، خانواده عزیزم وقتی خبر شهادت این حقیر را شنیدید و ناراحتی ازدست‌دادن فرزند بر شما مسلط گردید، گریه نکنید و تنها به یاد امامان معصوم، امام حسین و دیگر امامان گریه کنید که چگونه بعد از متحمل شدن شکنجه‌ها به شهادت رسیدند.

من خود معترفم که در طول زندگی فرزند شایسته‌ای نبوده و چه زحمت‌هایی که برای شما به وجود آوردم و شما همیشه سعی برای رفع مشکلاتم می‌نمودید و سعی می‌نمودید که به گناه آلوده نشوم.

اگر لکه سیاهی در دل این حقیر به وجود آمد از خودم بود، مادرم این امانت را به‌خوبی به صاحبش باز گرداندی. خداوند از درگاهت طلب بخشش می‌کنم.

 خانواده عزیز مرا ببخشید که خداوند انسان‌های بخشنده را دوست دارد و در غیر این صورت به عذابی دردناک و ابدی گرفتار خواهم شد.

پس ای خواهران و برادرانم شما مثل من نباشید و از گفته‌های آن‌ها پیروی کنید و نکند که قلب والدین را بشکنید و شما را قسم می‌دهم که مبادا پدر و مادر از دستتان ناراحت شوند و ای پدر و مادرم شما از برای من از کل خویشان و همسایگان طلب بخشش کنید.

پیغمبر «ص» می‌فرمایید: شما را درباره همسایگانتان سفارش می‌کنم، پس ای همسایگان شما نیز مرا ببخشید که خداوند انسان‌های بخشنده را دوست دارد.

انتهای خبر/ 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!