حالت تاریک
یکشنبه, 01 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
دستگیری همکاران دشمن با اشد مجازات همراه است
بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی؛

دستگیری همکاران دشمن با اشد مجازات همراه است

دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در بیانیه‌ای نوشت: تمام فریب‌خوردگان رژیم صهیونیستی حداکثر تا پایان روز یکشنبه یک تیرماه ۱۴۰۴ مهلت دارند خود را معرفی کنند تا از عفو اسلامی برخوردار شوند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با انتشار بیانیه‌ای نوشت: به تمام فریب‌خوردگان رژیم صهیونیستی که آگاهانه یا ناآگاهانه و با هر انگیزه‌ای و با تصور یک همکاری ساده ابتدایی و بدون قصد خیانت و همکاری با دشمن در شرایط جنگی جذب رژیم صهیونیستی یا عوامل آن‌ها شده و با شروع جنگ توسط رژیم غافلگیر شده و بر سر دو راهی قرار گرفته‌اند؛ حداکثر تا پایان روز یکشنبه یک تیرماه ۱۴۰۴ مهلت داده می‌شود خود را به ستاد خبری وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه یا یکی از پاسگاه‌ها و کلانتری‌های پلیس و یا پایگاه‌های بسیج معرفی کنند تا با تسلیم ریز پرنده‌ها، تجهیزات و تسلیحات خود مشمول عفو اسلامی قرار گرفته و به آغوش ملت بازگردند.

در ادامه این بیانیه آمده است: پس از پایان این مهلت، کسانی که ریزپرنده‌ها، تجهیزات، تسلیحات و یا هر ابزار دیگری برای مقاصد جاسوسی یا نظامی دستگیر شوند، به عنوان ستون پنجم و همکار با کشور متخاصم در زمان جنگ شناخته شده بلافاصله با اشد مجازات با آنها برخورد خواهد شد.

انتهای خبر/ 

 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!