حالت تاریک
پنج‌شنبه, 01 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
گلایه مردم فراشبند از افزایش قیمت مصالح ساختمانی
شیرازه گزارش می‌دهد:

گلایه مردم فراشبند از افزایش قیمت مصالح ساختمانی

افزایش قیمت مصالح ساختمانی «مصالح تولید شده در سنگ شکن» در فراشبند موجبات گلایه های مردم را فراهم کرده است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، قیمت مصالح ساختمانی به‌ویژه ماسه در شهرستان فراشبند برای دومین بار از ابتدای سال جاری افزایش یافته است؛ موضوعی که در شرایط اقتصادی و وضعیت خاص کشور، نگرانی شهروندان را به دنبال داشته است. این در حالی است که مصالح سنگ شکن در استان همجوار «بوشهر» به نصف قیمت تولید و عرضه می‌شود . 

طبق اعلام شهروندان، قیمت هر تن ماسه که در اردیبهشت‌ماه از ۳۷۰ هزار تومان به ۵۶۰ هزار تومان افزایش یافته بود، بار دیگر از تاریخ ۲۰ تیرماه از ۵۶۰ هزار تومان به ۷۷۰ هزار تومان رسیده است. به گفته آنها، با این افزایش، هزینه یک کامیون ماسه تا درب منزل به حدود ۱۳ میلیون تومان می‌رسد.

شهروندان همچنین مدعی هستند که منشأ این افزایش قیمت، تصمیم یکی از واحدهای سنگ‌شکن بوده که با استناد به مصوبات یا اعلام‌نظر برخی انجمن‌های صنفی در مرکز استان، قیمت‌ها را افزایش داده و این روند به سایر واحدها نیز تسری یافته است. آنان خواستار شفاف‌سازی در خصوص مبنای قانونی این افزایش قیمت‌ها و نقش نهادهای مرتبط در این تصمیم هستند.

از مسئولان اداره صنعت، معدن و تجارت، دستگاه‌های نظارتی و سایر مراجع ذی‌ربط انتظار می‌رود با بررسی دقیق موضوع، در صورت وجود هرگونه تخلف یا افزایش قیمت خارج از ضوابط قانونی، اقدامات لازم را برای صیانت از حقوق مردم و جلوگیری از فشار مضاعف بر شهروندان انجام دهند.

شهروندان تأکید کرده‌اند در صورت بی‌نتیجه ماندن پیگیری‌ها در سطح شهرستان، موضوع را از طریق مراجع ذی‌صلاح در مرکز استان نیز دنبال خواهند کرد.

خبرنگار: محمدجواد باقری

انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!