حالت تاریک
دوشنبه, 27 مرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
کلاس‌های حضوری به مدارس بازگشت
آموزش ترکیبی در شرایط اضطراری؛

کلاس‌های حضوری به مدارس بازگشت

وزارت آموزش و پرورش با انتشار اطلاعیه‌ای رسمی اعلام کرد: کلاس‌های مدارس در سال تحصیلی ۱۴۰۴–۱۴۰۵ به شکل حضوری برگزار خواهند شد و دانش‌آموزان در تمامی مقاطع تحصیلی، از ابتدایی تا متوسطه، در کلاس‌ها حضور خواهند داشت.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، بازگشت به آموزش حضوری با هدف ارتقای کیفیت یادگیری، افزایش تعامل معلمان و دانش‌آموزان و کاهش مشکلات آموزش مجازی گذشته اتخاذ شده است.

کلاس‌های حضوری فرصت مناسبی برای برگزاری فعالیت‌های گروهی، آزمایشگاهی و فرهنگی فراهم می‌کنند که در آموزش آنلاین امکان‌پذیر نبود.

در شرایط اضطراری آموزش نیمه‌حضوری یا ترکیبی

با این حال، وزارت آموزش و پرورش تأکید کرده است که در شرایط اضطراری مانند آلودگی شدید هوا، وضعیت‌های بهداشتی خاص یا شرایط جوی نامساعد، امکان استفاده از آموزش نیمه‌حضوری یا ترکیبی برای برخی کلاس‌ها فراهم است.

در این حالت بخشی از آموزش حضوری و بخشی آنلاین ارائه می‌شود تا روند تحصیلی دانش‌آموزان متوقف نشود و فرصت یادگیری کامل حفظ شود.

وزارت آموزش و پرورش همچنین از مدارس خواسته است تا زیرساخت‌های لازم برای آموزش ترکیبی را آماده نگه دارند تا در مواقع ضروری، کلاس‌ها بتوانند به سرعت به شکل آنلاین ادامه یابند.

والدین و دانش‌آموزان نیز می‌توانند با اطمینان برای حضور در کلاس‌ها برنامه‌ریزی کنند، اما همزمان آمادگی داشته باشند که در شرایط خاص، برخی جلسات به صورت نیمه‌حضوری یا مجازی برگزار شود.

به این ترتیب، سال تحصیلی ۱۴۰۴–۱۴۰۵ ترکیبی از ثبات حضوری و انعطاف‌پذیری در شرایط اضطراری خواهد بود و دانش‌آموزان فرصت خواهند داشت در محیطی امن، منظم و مناسب، تحصیلات خود را ادامه دهند.

این رویکرد وزارت آموزش و پرورش تلاش دارد تا کیفیت آموزشی و رفاه دانش‌آموزان در کنار ایمنی و سلامت آنان تأمین شود.

انتهای خبر/224224

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!