
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز مطرح کرد:
توسعه خدمات فوقتخصصی روماتولوژی در جنوب کشور
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، با تأکید بر لزوم ارتقای زیرساختهای حوزه روماتولوژی در استان فارس، از برنامهریزی این دانشگاه برای گسترش خدمات تشخیصی و درمانی این رشته به بیماران جنوب کشور خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، سید بصیر هاشمی در نشست با اعضای هیأت علمی گروه روماتولوژی، ضمن قدردانی از تلاش این مجموعه در تربیت نیروی انسانی متخصص و ارائه خدمات فوقتخصصی به بیماران، گفت: بخش فوقتخصصی روماتولوژی با ارائه خدمات تشخیصی و درمانی، علاوه بر بیماران استان فارس، پاسخگوی نیاز بیماران جنوب کشور و برخی استانهای دیگر است.
وی با اشاره به فعالیت بخشهای روماتولوژی در بیمارستانهای شهید دکتر فقیهی و حافظ با مجموع ۳۳ تخت فعال افزود: بخش روماتولوژی بیمارستان حافظ که بهصورت موقت به بیمارستان شهید دکتر چمران منتقل شده، پس از بهسازی و مقاومسازی بیمارستان حضرت زینب (س)، مجدداً به محل اصلی بازمیگردد و خدمات خود را با گستره و کیفیت بیشتر ارائه خواهد کرد.
هاشمی افزود: تأمین تجهیزات پیشرفته، توسعه فضاهای بستری و ایجاد شرایط بهتر برای اساتید و دستیاران از اولویتهای دانشگاه است.
در این نشست، اعضای هیأت علمی گروه روماتولوژی بر ضرورت افزایش تختهای بستری، بهروزرسانی تجهیزات تخصصی و تقویت ارائه خدمات فوقتخصصی به بیماران تأکید کردند.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!