حالت تاریک
پنج‌شنبه, 28 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
توقیف 4 دستگاه پرخطر در آرایشگاه‌های زنانه مرودشت
رئیس شبکه بهداشت مرودشت خبر داد:

توقیف 4 دستگاه پرخطر در آرایشگاه‌های زنانه مرودشت

بازرسان بهداشت محیط مرودشت در بازرسی از آرایشگاه‌های زنانه، چهار دستگاه سلامت‌محور غیرمجاز شامل مزوتراپی، هیدرودرمی، پلاژن و تونل LED را توقیف و ۶ کیلوگرم لوازم آرایشی تاریخ‌مصرف‌گذشته را از چرخه مصرف خارج کردند.

ابراهیم شهریاری در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، از کشف و توقیف ۴ دستگاه سلامت‌محور غیرمجاز در آرایشگاه‌های زنانه شهرستان مرودشت خبر داد.

وی اظهار کرد: بازرسان بهداشت محیط در قالب طرح‌های نظارتی از آرایشگاه‌های زنانه شهرستان، ۴ دستگاه مزوتراپی، پلاژن پرتابل، هیدرودرمی و تونل LED را که مصداق دخالت در امور پزشکی هستند، کشف و توقیف کردند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان مرودشت افزود: این تجهیزات بدون مجوزهای قانونی و پروانه‌های لازم پزشکی در محیط آرایشگاه‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفت و می‌توانست خطرات جدی از جمله سوختگی، عفونت و آسیب‌های دائمی پوستی برای مراجعه‌کنندگان به همراه داشته باشد.

شهریاری ادامه داد: در جریان این بازرسی‌ها، ۶ کیلوگرم لوازم آرایشی تاریخ‌مصرف‌گذشته شامل انواع کرم‌ها، رنگ‌های مو و سایر فرآورده‌های آرایشی نیز جمع‌آوری و از چرخه مصرف خارج شد. استفاده از این محصولات می‌تواند موجب بروز واکنش‌های آلرژیک و سایر آسیب‌های بهداشتی شود.

وی با تأکید بر تداوم اجرای طرح‌های نظارتی گفت: علاوه بر توقیف تجهیزات غیرمجاز سلامت‌محور، پرونده آرایشگاه‌های متخلف به دلیل دخالت در امور درمانی برای رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع خواهد شد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان مرودشت از شهروندان خواست هنگام مراجعه به آرایشگاه‌های زنانه، نسبت به اعتبار پروانه کسب، مجوزهای بهداشتی و تاریخ مصرف محصولات مورد استفاده دقت لازم را داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش کنند.

وی خاطرنشان کرد: این طرح نظارتی با هدف صیانت از سلامت شهروندان و ارتقای استانداردهای بهداشتی اماکن عمومی در حال اجرا است.

انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!