حالت تاریک
شنبه, 31 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
دشمن اقتصاد مردم را نشانه گرفته است
امام جمعه شهرستان بیضا:

دشمن اقتصاد مردم را نشانه گرفته است

امام جمعه شهرستان بیضاء با هشدار نسبت به نقشه‌های اقتصادی دشمن، بر ضرورت حفظ اعتماد مردم و پرهیز دولت از اجرای طرح‌هایی که موجب نارضایتی عمومی می‌شود، تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، مراسم نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته شهرستان بیضا در مسجد جامع المهدی (عج) شهر بیضاء به امامت حجت‌الاسلام رحمت‌الله بانشی، امام جمعه شهرستان، برگزار شد.

حجت‌الاسلام بانشی در خطبه نخست نماز جمعه، نمازگزاران را به رعایت تقوا، دوری از گناه و معصیت الهی دعوت کرد و با تسلیت سالروز شهادت حضرت امام حسن عسکری(ع)، به تشریح ابعاد مختلف شخصیت آن حضرت پرداخت.

وی با اشاره به شرایط ویژه دوران امامت امام حسن عسکری(ع) اظهار کرد: دوران امامت ایشان با سایر ائمه تفاوت داشت و پس از ایشان دوران امامت حضرت ولی‌عصر(عج) آغاز شد؛ دورانی که شیعیان از دیدار و ارتباط مستقیم با آن حضرت محروم هستند.

امام جمعه شهرستان بیضاء همچنین با اشاره به روز بزرگداشت مسجد، مسجد را بزرگ‌ترین پایگاه فعالیت و ترویج دین و مکتب اسلام دانست و گفت: پیامبر اکرم(ص) رسالت عظیم خود را از مسجد آغاز کرد و حضرت علی(ع) نیز در مسجد متولد شد و در مسجد به شهادت رسید که این موارد نشان‌دهنده جایگاه و اهمیت مسجد است.

بانشی با تأکید بر ضرورت توجه بیشتر به مساجد افزود: بیش از ۸۰ هزار مسجد در سراسر کشور وجود دارد و امامین انقلاب بارها بر پویایی و رونق مساجد تأکید کرده‌اند.

وی با انتقاد از وضعیت برخی مساجد شهرستان بیضاء گفت: وضعیت فعلی مسجد جامع المهدی(عج)، محل برگزاری نماز جمعه، مناسب نیست و این شرایط زیبنده مردم متدین شهرستان نیست. همچنین بیش از ۷۸ درصد مساجد روستاها تعطیل یا غیرفعال هستند.

امام جمعه بیضا ادامه داد: اعضای هیئت امنای مساجد باید نسبت به مسئولیت خود احساس وظیفه کنند و افرادی که امکان انجام مسئولیت خود را ندارند، جای خود را به افراد توانمند و فعال بدهند.

حجت‌الاسلام بانشی در خطبه دوم با اشاره به ایام اربعین و سالروز دفن پیکر پاک و مطهر قائد شهید امت و اهل‌بیت گرامی ایشان، این شخصیت را فردی به تمام معنا دانست و گفت: مراسم تشییع، وداع و خاکسپاری ایشان با شکوه، عظمت و بی‌نظیر برگزار شد؛ به‌گونه‌ای که تاریخ چنین مراسمی را به خود ندیده است.

وی با اشاره به پیش‌بینی مطرح‌شده درباره حضور مردم در برابر توطئه‌های دشمن اظهار کرد: این پیش‌بینی محقق شد و امروز شاهد حضور گسترده مردم در تجمعات شبانه هستیم.

خطیب نماز جمعه شهرستان بیضا حضور مردم در این تجمعات را مهم و تأثیرگذار دانست و افزود: مطمئن باشید حضور شما در این تجمعات یک عبادت است و نقش مهمی در خنثی کردن نقشه‌های دشمن دارد.

بانشی در ادامه با اشاره به جنگ اخیر آمریکا علیه کشورمان گفت: علاوه بر رسانه‌های جهان، بسیاری از رسانه‌ها، کارشناسان و مسئولان آمریکایی نیز به شکست آمریکا اذعان کرده‌اند و به همین دلیل دشمن اکنون اقتصاد مردم را نشانه گرفته است.

وی با بیان اینکه برخی مسئولان نیز ممکن است خواسته یا ناخواسته در مسیر نقشه‌های دشمن حرکت کنند، تصریح کرد: مطرح کردن افزایش قیمت بنزین در این شرایط چه توجیهی دارد؟

امام جمعه شهرستان بیضاء در پایان تأکید کرد: دولت‌مردان باید بسیار مراقب باشند که خدای نکرده با طراحی و اجرای طرح‌های مورد نظر دشمن، موجب سلب اعتماد مردم نشوند و در نتیجه به پیروزی دشمن و تحقق اهداف شوم آن کمک نکنند.

انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

توضیح بنر