
پیام مریلا زارعی به نتانیاهو:
پایانت نزدیک است
بازیگر سینما و تلویزیون خطاب به نتانیاهو نوشت: لعنت خدا بر تو که مرزهای وقاحت را چنان جابهجا کردی که خود شیطان هم از دیدن این میزان شرمسار است.
به گزارش گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مریلا زارعی بازیگر سینما و تلویزیون با انتشار متنی نوشت: «در این چند روز دیدن تصاویر دردناک جسمهای بیجان کودکان و زنان بیگناه هموطنم که قربانی صهیون کودککش شدند چنان ظرف صبرم را لبریز کرد که با خودم آرزوی مرگ را زمزمه کردم؛ نباشم تا نبینم چنان درد جانم را پر کرد که ادامه زندگی برایم شرمآور شد.
کاری از من بر نمیآید فقط میتوانم خشمم را بر گوش جنایتکارت فریاد کنم. لعنت خدا بر تو که آنقدر وقیحانه جنایت کردی که دیگر چشمانمان به شنیعترین تصاویر و دردناکترین حسهای انسانی عادت کرده.
لعنت خدا بر تو که مرزهای وقاحت را چنان جابهجا کردی که خود شیطان هم از دیدن این میزان شرمسار است.
لعنت خدا بر تو از خداوند میخواهم که به زودی شر منحوست از روی زمین پاک شود تا پایانی باشد بر این تصاویر وحشتناک آخرالزمانی که تو برایمان نقاشی میکنی نقاشیهایی که رنگ غالبش طیفهای عظیمی از رنگ سرخ خون بیگناهان جهان است. تو ضحاک مار به دوش بدان که پایانت نزدیکتر از نزدیک است تاریخ را بخوان.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!