حالت تاریک
شنبه, 11 مرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
بازگشایی سریع فرودگاه لامرد پس از طوفان
مدیر فرودگاه بین‌المللی لامرد خبر داد:

بازگشایی سریع فرودگاه لامرد پس از طوفان

مدیر فرودگاه بین‌المللی لامرد خبر داد: این فرودگاه که در اثر طوفان سهمگین عصر پنجشنبه دچار خسارات سنگین شده بود، تنها کمتر از ۵۰ ساعت پس از حادثه به چرخه خدمت‌رسانی و عملیات پروازی بازگشت.

دکتر عزیزی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، با اشاره به دستورات ویژه معاون محترم وزیر راه و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها برای تسریع روند بازگرداندن فرودگاه به وضعیت عملیاتی، بیان کرد: «بلافاصله پس از وقوع حادثه و وارد آمدن خسارات سنگین به تأسیسات فرودگاهی، عملیات جایگزینی تجهیزات آسیب‌دیده و فعال‌سازی سیستم‌های هوانوردی در دستور کار قرار گرفت.»

وی گفت: با همراهی تیم اعزامی از شرکت فرودگاه‌ها و تلاش شبانه‌روزی همکاران بخش عملیاتی و فنی، یک واحد برج مراقبت سیار و کلیه تجهیزات اضطراری مورد نیاز، شب گذشته وارد لامرد شد و از همان لحظات اولیه عملیات اسمبل و راه‌اندازی آن آغاز شد.

مدیر فرودگاه لامرد تصریح کرد: «این برج سیار که ارزش آن ۶۵۰ میلیارد ریال برآورد شده، به دلیل اهمیت راهبردی فرودگاه تا زمان بازسازی برج آسیب‌دیده در محل مستقر خواهد ماند و تمامی پروازها از طریق این برج و بدون هیچ‌گونه وقفه‌ای برقرار است.»

عزیزی ادامه داد: «عملیات بازسازی ساختمان‌ها و تجهیزات فنی آسیب‌دیده با تأمین اعتبارات لازم آغاز شده و تیم‌های فنی در تلاش هستند تا هرچه زودتر فرودگاه به شرایط پیش از حادثه بازگردد.»

وی ادامه  داد: فرودگاه بین‌المللی شهدای لامرد به عنوان یکی از مراکز هوانوردی مهم جنوب کشور، همواره نقش حیاتی در جابه‌جایی مسافران و توسعه منطقه ایفا کرده است.

مدیر فرودگاه بین‌المللی شهدای لامرد اظهار کرد: این فرودگاه هفته آینده با برگزاری هشت سورتی پرواز فوق‌العاده اربعین، زمینه اعزام و پذیرش بیش از ۱۲۰۰ زائر عتبات عالیات را فراهم خواهد کرد و برای پنجمین سال پیاپی به عنوان پایگاه اعزام زائران جنوب کشور ایفای نقش می‌کند.

در ادامه عزیزی ضمن قدردانی از همکاران و مسئولان استانی و کشوری گفت: «همت و تلاش شبانه‌روزی کارکنان و حمایت مسئولان، باعث شد تا وقفه در خدمت‌رسانی به حداقل ممکن برسد و بار دیگر شاهد استمرار خدمات پروازی در این فرودگاه باشیم.»

به گزارش «شیرازه»، فرودگاه بین‌المللی شهدای لامرد که عصر پنجشنبه گذشته به دلیل وقوع طوفان سهمگین و باران شدید آسیب‌های سنگینی را متحمل شد، بیان کرد: به فاصله کمتر از ۵۰ ساعت پس از حادثه، مجدداً عملیاتی شد.

انتهای خبر/224224

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!