حالت تاریک
چهارشنبه, 15 بهمن 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
بررسی جاده‌های پرخطر استهبان
با پیگیری شیرازه انجام شد؛

بررسی جاده‌های پرخطر استهبان

فرماندار شهرستان استهبان، در نشستی با معاون وزیر راه و شهرسازی، با اشاره به آمار نگران‌کننده تصادفات جاده‌ای، بر ضرورت ایمن‌سازی فوری محورهای پرخطر، این شهرستان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، صبح امروز ۹ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ جلسه‌ای با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان فارس با محوریت مشکلات حوزه راه و راهداری شهرستان استهبان در فرمانداری برگزار شد.

نماینده عالی دولت در شهرستان استهبان با اشاره به ویژگی‌های جمعیتی و جغرافیایی شهرستان استهبان گفت: استهبان با جمعیتی نزدیک به ۷۰ هزار نفر در دو بخش مرکزی و رونیز و دارا بودن ۲۶ روستای بالای ۲۰ خانوار، از شبکه راهی شامل ۷۵ کیلومتر بزرگراه، ۵۵ کیلومتر راه اصلی، ۹۰ کیلومتر راه فرعی و ۱۱۰ کیلومتر راه روستایی «آسفالته و خاکی» برخوردار است.

 فرهاد جهان‌خواه در ادامه با تشریح وضعیت تصادفات جاده‌ای شهرستان اظهار داشت: در سال جاری، محورهای برون‌شهری استهبان شاهد ۲۳ فقره تصادف فوتی، ۱۳۱ فقره تصادف خسارتی و ۱۹۴ فقره تصادف جرحی با ۲۱۲ مجروح بوده که این آمار نشان‌دهنده روندی صعودی است. وی علت اصلی این حوادث را وجود نقاط حادثه‌خیز متعدد و پرتگاه‌های خطرناک، به‌ویژه در محور بزرگراهی استهبان - شیراز عنوان کرد.

 فرماندار استهبان در ادامه مهم‌ترین مطالبات و درخواست‌های شهرستان را به شرح زیر برشمرد: 

 احداث ۳۰ کیلومتر حفاظ بتنی در بزرگراه استهبان - شیراز به‌منظور محدودسازی دسترسی‌های غیرایمن به باغات گسترده انجیر «با وسعت ۲۶ هزار هکتار» و پیشگیری از وقوع حوادث مرگبار.
 اصلاح و ایمن‌سازی تقاطع شهر رونیز که طی سال‌های اخیر حدود ۳۰ کشته برجای گذاشته است.

 اصلاح هندسی و ایمن‌سازی فلکه ورودی شهر استهبان از سمت نی‌ریز به‌منظور تسهیل تردد کامیون‌های سنگین.

 تکمیل روکش نهایی محور ایج (گردنه ایج) با توجه به شرایط جوی و سرمای هوا.

 اجرای روکش آسفالت به طول ۴ کیلومتر در جاده درب امامزاده به‌عنوان مطالبه جدی مردم منطقه

 آسفالت جاده حاجی‌آباد به رونیز به طول ۱۰ کیلومتر که زیرسازی آن انجام شده و نقش مهمی در خدمت‌رسانی به کشاورزان و کارخانه سیمان دارد.

 تکمیل ۱۵ کیلومتر از جاده اتصالی به خرامه «کردیخانی» به‌منظور رفع بن‌بست حمل‌ونقلی منطقه.

 ساماندهی تعاونی کامیون‌داران و بهبود وضعیت نامناسب محل استقرار فعلی با مساحت ۱۱ هزار مترمربع و زمین خاکی.

 تعیین تکلیف پایانه مسافربری شهرستان با اشاره به نبود قرارداد رسمی بین شهرداری و راهداری و درخواست انعقاد قرارداد واگذاری مدیریت پایانه به شهرداری، با دستور معاون وزیر، جهت ارائه خدمات در چارچوب قانونی.

 فرماندار استهبان در پایان با تأکید بر محرومیت نسبی شهرستان علی‌رغم برخورداری از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های قابل توجه، از معاون وزیر راه و شهرسازی درخواست کرد با صدور دستورات لازم و تخصیص اعتبارات مورد نیاز، زمینه تحقق این مطالبات مهم و ارتقای ایمنی و توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل شهرستان استهبان فراهم شود.

 جمع بندی پیگیری‌های معاون وزیر و مسئول راه استان فارس به این شرح است؛ واگذاری پایانه مسافربری به شهرداری با قیمت منطقی یا رایگان تا مدیریت و درآمدزایی توسط شهرداری انجام شود. اولویت‌بندی اصلاح نقاط حادثه‌خیز و پرتگاهی و نصب حفاظ‌ها طبق استاندارد و ایمنی. زیرسازی و آسفالت مسیرهای پرتردد و پارکینگ کامیون‌ها با استاندارد فنی. حفظ حریم خدماتی و توجه به تبعات اجتماعی در مسیرهای جاده‌ای. همکاری شهرداری برای فضای سبز و زیباسازی ورودی شهرها.

انتهای خبر/ 224224

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!