حالت تاریک
دوشنبه, 04 اسفند 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
تأیید صلاحیت‌های شورای اسلامی آباده مشخص شد
فرماندار ویژه شهرستان آباده:

تأیید صلاحیت‌های شورای اسلامی آباده مشخص شد

فرماندار ویژه شهرستان آباده گفت: فرایند احراز صلاحیت داوطلبان در پنج شهر آباده به اتمام رسیده که۱۲ نفر داوطلب از این پنج شهر از سوی هیأت نظارت شهرستان تأیید شده اند و تعداد داوطلبان تأیید شده در شهر آباده ۶۱ نفر است.

ابراهیم رحیمی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه» گفت: فرایند احراز صلاحیت داوطلبان در شهرهای آباده، بهمن، صغاد، ایزدخواست و شهر سورمق به اتمام رسیده است.

وی در ادامه افزود: ۱۲ نفرداوطلب از این پنج شهر از سوی هیأت نظارت شهرستان تایید و ۲۱ نفر رد صلاحیت شدند،  و  ۸ نفر نیز انصراف دادند. 

فرماندار ویژه آباده با اشاره به  تعداد داوطلبان تایید شده از سوی هیأت نظارت شهرستان عنوان کرد: در آباده ۶۱ نفر، بهمن ۱۳ نفر، صغاد ۱۵ نفر، ایزدخواست ۱۲ نفر و سورمق ۱۱ نفر برای دور جدید انتخابات شورای اسلامی تأیید صلاحیت شده اند. 

ابراهیم رحیمی در پاسخ به این سوال که روند ثبت اعتراض افراد رد صلاحیت شده چگونه انجام می‌شود گفت: افراد رد صلاحیت شده تا چهارم اسفندماه می‌توانند اعتراض خود را به دفتر هیأت نظارت شهرستان آباده اعلام کنند تا بررسی مجدد پرونده آن‌ها در هیأت نظارت استان انجام شود. 

وی در پایان با بیان اینکه  اسامی تأیید صلاحیت شدگان در این مرحله به خود داوطلبان اعلام می‌شود افزود: مشخص شدن نتیجه اعتراض ردصلاحیت‌شدگان در تاریخ ۲۷ اسفندماه به صورت عمومی منتشر خواهد شد.

گفتنی است در ابتدا نظر هیأت اجرایی شهرستان آباده بر رد صلاحیت ۱۵ نفر از داوطلبان بود که این تعداد در هیأت نظارت به ۲۱ نفر افزایش پیدا کرد.

انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!