حالت تاریک
چهارشنبه, 11 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
این‌بار حاشیه غیراخلاقی در شورای شهر شیراز
شیرازه گزارش می‌دهد؛

این‌بار حاشیه غیراخلاقی در شورای شهر شیراز

دوره ششم شورای اسلامی شهر شیراز با حاشیه‌هایی جدید؛ اتهامات فساد اقتصادی به حوزه اخلاق و ادب کشیده شده و توهین آشکار به کارکنان شورا، به‌ویژه بانوان، موجی از انتقادها را برانگیخته است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، دوره ششم شوراهای اسلامی تمدید شد تا حاشیه‌های شورای اسلامی شهر شیراز نیز با آن امتداد یابد؛ حاشیه‌هایی که این‌بار از موضوع ویژه خواری و فساد اقتصادی به حوزه اخلاق و ادب کشیده شده تا لکه ننگی باشد برای شهری که به ادب و فرهنگ شهره است.

بعد از نامه یکی از اعضای جدید شورای اسلامی شهر شیراز نطق‌ها و گفتگوهای حاشیه‌ای اعضای شورا، خصوصاً در نامه شماره ۴۱۰۷، هفتم تیرماه که در آن توهینی آشکار به کارکنان این پارلمان شهری خصوصا بانوان شاغل در آن شده بود، که محتوای آن نه تنها در شأن شهر شیراز به عنوان پایتخت فرهنگ و ادب و سومین حرم اهل‌بیت علیه‌السلام نبود؛ بلکه در شأن نگارنده آن نیز نبوده و حتی اگر چنین مواردی هم وجود داشته باشد باید از طرق دیگر پیگیری می‌شد.

اکنون دو روز بعد از آن اتهامات، جمع زیادی از کارکنان خصوصاً بانوانی که مورد تهمت قرار گرفته بودند با امضای یک شکوائیه فرماندار شهرستان شیراز را مورد خطاب قرار داده که چرا باید حیثیت و آبروی آنان دستاویز اختلافات سیاسی درون شورا شود و مورد اتهامات غیراخلاقی قرار گیرند.

متأسفانه آن پدرخوانده‌هایی که در ۵ سال گذشته با تهیه لیست‌هایی، مردم را به انتخاب این اعضا ترغیب کردند، اکنون باید جوابگو باشند که چرا در نهادی که وظیفه پاسداری از فرهنگ شهر شیراز دارد، باید هر روز شاهد ‌بی‌اخلاقی‌هایی باشیم که دامنه آن هر روز گسترده‌تر می‌شود.

هرچند جا دارد که مراجع قضایی و سیاسی استان به جد پیگیر این حواشی بوده و خصوصاً اتهامات وارده در دو نامه اخیر را مورد بررسی دقیق قرار داده و ابعاد آن را روشن کنند، اما لازم است که برای پاسداشت هویت سومین حرم اهل‌بیت بودن شیراز، حتی نماینده مقام معظم رهبری نیز ورودی جدی داشته و اجازه ندهند بیش از این بی‌اخلاقی‌های موجود در پارلمان شهری، چهره زیبای شهر شیراز را مخدوش دارد.

پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، برای حفظ اخلاق عمومی، از انتشار اسناد و نامه‌ها خودداری نموده و آمادگی دارد که مطالبه‌گر اصلاح رویه غلط در شورای اسلامی شهر شیراز باشد؛ هرچند که امیدی جز پایان این دوره پرحاشیه و عدم تکرار چهره‌های پرمدعای آن وجود ندارد.

انتهای خبر/ ۲۲۴۲۲۴

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!