حالت تاریک
دوشنبه, 13 مرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
خومه‌زار؛ کانون خدمت‌رسانی به زائران اربعین در ممسنی
شیرازه گزارش می‌دهد؛

خومه‌زار؛ کانون خدمت‌رسانی به زائران اربعین در ممسنی

شهر «خومه‌زار» شهرستان ممسنی با افتتاح موکب‌های مردمی به کانونی گرم برای خدمت‌رسانی به زائران حسینی مبدل شده و جلوه‌ای ماندگار از همبستگی و سخاوت را به نمایش گذاشته است.

به گزارش گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، هر ساله با فرا رسیدن ایام اربعین حسینی، میلیون‌ها زائر دلباخته از اقصی نقاط کشور و جهان، برای شرکت در حماسه پیاده‌روی اربعین، رهسپار کربلای معلی می‌شوند.  شهر «خومزار» شهرستان ممسنی، به دلیل قرار گرفتن در مسیر این حرکت عظیم معنوی، هر ساله میزبان زائرانی است که دل در گروی اباعبدالله الحسین (ع) دارند.

شهرستان ممسنی، با قرار گرفتن در مسیر حرکت زائران اربعین حسینی، هر ساله میزبان هزاران زائری است که رهسپار کربلای معلی هستند. در این میان، شهر خومزار با ظرفیت‌های عظیم مردمی و نهادهای مسئول، به پناهگاهی امن و گرم برای این زائران تبدیل شده است.

افتتاح موکب‌های مردمی با حضور مسئولان

شب گذشته، دو موکب از چهار موکب مردمی شهرستان ممسنی، شامل موکب‌های شهدای ممسنی و حجت ابن الحسن العسکری (ع)، با حضور حضرت آیت‌الله شاکری‌فر، امام جمعه، فرمانده سپاه و جمعی از مدیران شهرستان، به طور رسمی افتتاح شدند. این موکب‌ها، همچون سالیان گذشته، آماده خدمت‌رسانی به زائران اربعین هستند.

همبستگی مردم خومزار در خدمت‌رسانی

چند سالی است که مردم خومزار، با دلی دریایی و از خانه‌های شخصی گرفته تا مساجد، حسینیه‌ها، دانشگاه پیام‌نور ممسنی، شهرداری و شورای شهر، و با حضور فعال حوزه مقاومت بسیج و نیروهای متحرک، با تمام توان در میدان خدمت‌رسانی به زائران حضور دارند. این حضور داوطلبانه، جلوه‌ای بی‌بدیل از ایمان، همبستگی و سخاوت مردم این دیار است که آبرویی برای ممسنی کهن به ارمغان آورده‌اند.

خدمات گسترده مواکب در ممسنی و کربلا

در مجموع، شهرستان ممسنی دارای چهار موکب مردمی فعال است؛ دو موکب در شهر خومزار و دو موکب دیگر در شهر نورآباد مستقر هستند. این مواکب، روزانه با طبخ و توزیع ده هزار پرس غذا در هر وعده، از زائرین ابی‌عبدالله (ع) پذیرایی و خدمت‌رسانی می‌کنند. علاوه بر این، یک موکب مردمی دیگر به نام فاطمیون نیز در کربلای معلی مستقر بوده و به زائران خدمت‌رسانی می‌کند.

خدمات مواکب در شهرستان ممسنی تا چهار روز پس از اربعین حسینی ادامه خواهد داشت تا مسیر بازگشت زائران نیز پوشش داده شود.

انتهای خبر/224224

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!