حالت تاریک
چهارشنبه, 11 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
نظارت‌های بهداشتی در فارس افزایش می‌یابد
رئیس گروه سلامت محیط معاونت دانشگاه علوم‌پزشکی:

نظارت‌های بهداشتی در فارس افزایش می‌یابد

رئیس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز ضمن اعلام افزایش نظارت‌های بهداشتی در فارس همزمان با آغاز آئین‌های سوگواری محرم و صفر، توصیه‌های بهداشتی برای تهیه و توزیع نذورات ارائه کرد.

مسعود قنبریان در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه» از تشدید نظارت‌های بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع نذورات خبر داد و گفت: باتوجه‌به افزایش نذورات مردمی در ایام سوگواری محرم و احتمال شیوع بیماری‌های گوارشی، گروه‌های بازرسی بهداشت محیط به‌صورت روزانه، فعالیت، ایستگاه‌های صلواتی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و آشامیدنی را پایش می‌کنند.

وی اظهار کرد: در این ایام و باتوجه‌به افزایش نذورات و حضور گسترده مردم در مراسم سوگواری محرم و صفر، رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از مسمومیت‌ها و ابتلا به بیماری‌های گوارشی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

رئیس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز از فعالیت ۱۲۱ بازرس بهداشت محیط در قالب ۵۶ گروه نظارتی در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز در این ایام خبر داد و گفت: بازرسان بهداشت محیط به‌صورت روزانه و بر اساس جمعیت هر شهرستان، از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی بازدید می‌کنند.

قنبریان با تأکید بر اهمیت رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات گفت: باتوجه‌به افزایش خطر شیوع بیماری‌هایی نظیر اسهال در فصل گرما، استفاده از یخ‌های مناسب برای نوشیدنی‌ها بسیار حائز اهمیت است.

وی با توصیه به پرهیز از استفاده مستقیم از یخ‌های صنعتی و قالبی برای مصرف نوشیدنی و آب، افزود: استفاده از این یخ‌ها تنها برای خنک نگه‌داشتن ظروف آب یک‌بارمصرف مجاز است.

رئیس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز ادامه داد: توصیه می‌شود عزاداران در هنگام مصرف نوشیدنی‌ها در موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی، از بطری‌های آب و یخ‌های بهداشتی و بسته‌بندی‌شده استفاده کنند.

 قنبریان همچنین توصیه کرد: لیوان‌ها بهتر است از نوع یک‌بارمصرف، قابل‌بازیافت و تجزیه‌پذیر باشند و در موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی، محل‌هایی برای جمع‌آوری و امحای زباله‌ها پیش‌بینی شود.

وی در زمینه تهیه و توزیع نذورات نیز بیان کرد: نذورات بهتر است از مراکزی تهیه شود که نکات بهداشتی را در فرآیند تهیه، نگهداری و توزیع مواد غذایی رعایت می‌کنند.

 رئیس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز از مردم خواست برای دریافت نذورات، از ظرف‌های خانگی درب‌دار استفاده کنند، چراکه نگهداری غذای داغ در ظروف یک‌بارمصرف ممکن است باعث آسیب به‌سلامت فرد شود.

قنبریان با اشاره به اینکه در این ایام افرادی ممکن است اقدام به توزیع نذورات به‌صورت درب منزل کنند، توصیه کرد: اگر شناخت و اطمینان کافی از فرد توزیع‌کننده، نحوه تهیه، رعایت بهداشت در طبخ و محل نگهداری غذا نداریم، بهتر است از دریافت این نذورات خودداری کنیم.

وی از مردم خواست تا با رعایت نکات بهداشتی در تهیه، نگهداری و توزیع نذورات، نقش مؤثری در حفظ سلامت عزاداران و برگزاری ایمن ایام سوگواری ایفا کنند.
 
 انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!