حالت تاریک
دوشنبه, 04 اسفند 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
آرایشگران و خیاطان زنان زرقان اتحادیه دار شدند
رئیس صمت زرقان خبر داد:

آرایشگران و خیاطان زنان زرقان اتحادیه دار شدند

اتحادیه آرایشگران و خیاطان زنان به جمع اتحادیه‌های صنفی شهرستان زرقان پیوست و هیئت‌رئیسه ۱۱ اتحادیه فعال این شهرستان تعیین شد. انتخابات اتاق اصناف ۲۵ بهمن برگزار می‌شود.

محمدعلی دیزجی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، اظهار کرد: پیش از این شهرستان زرقان دارای ۱۰ اتحادیه صنفی فعال بود که با تأسیس اتحادیه آرایشگران و خیاطان زنان، تعداد اتحادیه‌های دارای پروانه کسب در این شهرستان به ۱۱ اتحادیه با عضویت حدود ۲۶۰۰ نفر افزایش یافت.

وی افزود: هیئت‌رئیسه این ۱۱ اتحادیه طی فرآیند قانونی تعیین شدند و هم‌اکنون این اتحادیه‌ها با ترکیب جدید فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

دیزجی با بیان اینکه انتخابات اتاق اصناف زرقان روز شنبه ۲۵ بهمن‌ماه برگزار می‌شود، تصریح کرد: در این دوره رؤسای اتحادیه‌ها و داوطلبان عضویت در اتاق اصناف، ترکیب جدید ارکان صنفی شهرستان را تعیین می‌کنند.

وی با تأکید بر نقش اتاق اصناف در مدیریت بازار افزود: انسجام بیشتر در ارکان صنفی می‌تواند نظارت بر بازار و ساماندهی قیمت‌ها را تقویت کرده و مطالبات فعالان اقتصادی را با جدیت بیشتری پیگیری کند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت زرقان بیش از پیش ابراز امیدواری کرد با آغاز به کار اتاق اصناف جدید، تعامل میان اصناف و دستگاه‌های اجرایی بهبود یافته و مسیر هموارتری برای فعالان اقتصادی این شهرستان فراهم شود.

انتهای خبر/ ۲۲۴۲۲۴

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
نظرات
  • نویسنده
    نویسنده 1 هفته پیش

    بسیار عالی واقعا نیاز داشتیم