حالت تاریک
یکشنبه, 18 آبان 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
آغاز کشت گندم در شهرستان زرین‌دشت
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زرین‌دشت خبر داد:

آغاز کشت گندم در شهرستان زرین‌دشت

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زرین‌دشت از آغاز کشت گندم در بیش از ۸ هزار هکتار از مزارع این شهرستان خبر داد.

 مهدی یوسفی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، اظهار کرد: عملیات کشت گندم در شهرستان زرین‌دشت از نیمه دوم آبان‌ماه آغاز شده و تا اوایل دی‌ماه ادامه خواهد داشت. 

وی با اشاره به ارقام مناسب کشت در این منطقه افزود: ارقام مهرگان، سارنگ، تیرگان، سحر، سیروان، برات، جلال و خلیل از جمله بذرهای سازگار با شرایط اقلیمی زرین‌دشت است، که عملکرد بالاتری نسبت به سایر ارقام دارند.

مدیرجهاد کشاورزی زرین‌دشت تصریح کرد: عملیات کشت گندم با استفاده از دستگاه‌های مناسب همچون کودکار، بذرکار، کف‌کار و سایر ادوات مکانیزه انجام می‌شود. در کنار اجرای طرح‌های نوین کاشت و آبیاری، استفاده از ارقام مقاوم با هدف افزایش بهره‌وری آب و خاک و تولید بیشتر در دستور کار قرار گرفته است تا در بهبود تولید شهرستان، استان و کشور نقش مؤثری ایفا شود. 

یوسفی خاطرنشان کرد: علاوه بر کشت آبی، کشت دیم گندم نیز در سطحی حدود ۱۱ هزار هکتار در صورت وقوع بارندگی مناسب  انجام خواهد شد و پیش‌بینی می‌شود بیش از ۱۵ هزار تن گندم به مراکز خرید تحویل داده شود.

انتهای خبر/ 224224

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!