حالت تاریک
سه‌شنبه, 02 تیر 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
از برنامه‌های ورزش همگانی کازرون حمایت می‌کنیم
امام جمعه کازرون:

از برنامه‌های ورزش همگانی کازرون حمایت می‌کنیم

امام جمعه کازرون در دیدار با رئیس و نائب‌رئیس هیئت ورزش‌های همگانی، بر ترویج فرهنگ ورزش و سبک زندگی سالم تأکید کرد و از اجرای برنامه‌های فرهنگی و ورزشی اثرگذار در سطح شهرستان حمایت کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از روابط عمومی هیئت ورزش‌های همگانی شهرستان کازرون، حجت‌الاسلام والمسلمین مهبودی، امام جمعه کازرون، در دیدار با رئیس و نائب‌رئیس هیئت ورزش‌های همگانی شهرستان بر ضرورت توسعه ورزش همگانی و ترویج سبک زندگی سالم تأکید کرد.

رئیس و نائب‌رئیس هیئت ورزش‌های همگانی شهرستان کازرون با حضور در دفتر امام جمعه شهرستان، با حجت‌الاسلام والمسلمین مهبودی دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این نشست که در راستای تعامل و هم‌افزایی بیشتر میان هیئت ورزش‌های همگانی و مسئولان شهرستان برگزار شد، موضوعاتی همچون توسعه ورزش همگانی، ترویج سبک زندگی سالم، ارتقای نشاط اجتماعی و گسترش فعالیت‌های ورزشی در سطح شهرستان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

همچنین در این دیدار، طرح‌ها و برنامه‌های فرهنگی_ورزشی هیئت ورزش‌های همگانی ارائه شد که با استقبال امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان همراه بود. حجت‌الاسلام والمسلمین مهبودی ضمن تأکید بر اهمیت نهادینه‌سازی فرهنگ ورزش در جامعه، با کلیات طرح‌های ارائه‌شده موافقت کرد و بر حمایت از برنامه‌های مؤثر در حوزه سلامت و ورزش عمومی تأکید داشت.

بر اساس این گزارش، مقرر شد در هفته‌های آینده با حمایت و حضور امام جمعه شهرستان، زمینه اجرای برنامه‌های جدید و اثرگذار در حوزه ورزش همگانی فراهم شود؛ اقدامی که می‌تواند نقش مهمی در ارتقای سلامت عمومی، افزایش مشارکت شهروندان در فعالیت‌های ورزشی و گسترش فرهنگ ورزش در شهرستان کازرون ایفا کند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!