حالت تاریک
چهارشنبه, 15 بهمن 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
اصناف پشتوانه اصلی انقلاب و کشور هستند
رئیس پلیس پیشگیری فراجا:

اصناف پشتوانه اصلی انقلاب و کشور هستند

رئیس پلیس پیشگیری فراجا در دیدار با اصناف و بازاریان مرودشت گفت: اصناف و بازاریان همواره پشتوانه اصلی انقلاب اسلامی، کشور و امنیت بوده‌اند.

به گزارش گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از ایسنا، صبح روز دوشنبه سردار علی مویدی رئیس پلیس پیشگیری فراجا به همراه نماینده مردم شهرستان مرودشت در مجلس شورای اسلامی و فرماندار فرمانداری ویژه این شهرستان، با جمعی از اصناف و بازاریان مرودشت دیدار و گفتگو کرد.

سردار مویدی در این نشست با اشاره به نقش مؤثر بازاریان در پیروزی انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس، اظهار کرد: بازاریان همواره پشتوانه اصلی انقلاب و روحانیت بوده‌اند و تداوم انقلاب اسلامی تا به امروز، مرهون تلاش‌ها، مجاهدت‌ها و دلسوزی‌های شما در بیش از چهار دهه گذشته است؛ اگر این همراهی‌ها نبود، شاید انقلاب اسلامی به این نقطه از اقتدار و ثبات نمی‌رسید.

وی با تأکید بر اینکه اعتراض، حق قانونی مردم و اصناف است، افزود: اعتراض باید در چارچوب قانون باشد و نباید اجازه داد افراد یا جریان‌های فرصت‌طلب، مطالبات بحق مردم را به انحراف بکشانند؛ در این مسیر لازم است اصناف مرز خود را با جریانات آشوب‌طلب به‌صورت شفاف مشخص کنند.

رئیس پلیس پیشگیری فراجا، اتاق اصناف را پل ارتباطی میان مردم، بازار و حاکمیت دانست و گفت: شنیدن دغدغه‌ها و مطالبات بازاریان و مردم، موجب تقویت این ارتباط و پیشگیری از بروز نارضایتی‌ها خواهد شد.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به جایگاه تاریخی و فرهنگی مرودشت تصریح کرد: مرودشت قطب فرهنگی و تاریخی کشور و مهد تمدن ایران‌زمین است؛ بنابراین نباید اجازه دهیم چهره و نام این شهرستان خدشه‌دار یا آلوده شود.

سردار مویدی در پایان بر ضرورت تداوم ارتباط مستقیم مسئولان با مردم تأکید کرد و گفت: برگزاری جلسات منظم با اصناف، معتمدین، بزرگان طوایف، جوانان و اقشار مختلف جامعه باید به‌صورت مستمر و حتی‌المقدور ماهانه انجام شود تا دغدغه‌ها و مطالبات مردم انباشته نشود.

در ادامه این نشست، نماینده مردم شهرستان‌های مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مطالبات و اعتراضات اصناف و مردم نسبت به مشکلات اقتصادی، بحق و قابل پیگیری است، گفت: باید میان مردم و اصناف شریف شهرستان با کسانی که به‌دنبال برهم‌زدن نظم عمومی و ایجاد اغتشاش هستند، تفکیک قائل شد.

اسفندیار عبدالهی افزود: بخشی از گلایه‌های اصناف، به‌ویژه در حوزه مالیات، به نحوه برخورد برخی دستگاه‌ها با مراجعان بازمی‌گردد؛ ازاین‌رو تکریم ارباب‌رجوع و مردم‌داری باید در رأس برنامه‌های مدیران و مسئولان قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: اصناف از همان ابتدای بروز ناآرامی‌ها همکاری بسیار خوبی با نیروهای امنیتی و انتظامی داشته‌اند و انتظار می‌رود همچنان با بازگشایی مغازه‌ها و کمک به بازگشت آرامش به بازار، نقش مؤثر خود را ایفا کنند.

در بخش دیگری از این جلسه، فرماندار فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت با قدردانی از حضور رئیس پلیس پیشگیری فراجا، گفت: طی روزهای گذشته شاهد تلاش‌های شبانه‌روزی نیروهای امنیتی، انتظامی و نظامی و به‌ویژه شورای تأمین شهرستان در حفظ نظم و امنیت بوده‌ایم.

مسعود طهماسبی افزود: پیگیری و تماس مقامات کشوری و استانی از جمله دبیر شورای امنیت کشور و رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی، نشان‌دهنده اهمیت موضوع و شنیده‌شدن صدای مردم توسط مسئولان است.

وی با تأکید بر تداوم این جلسات گفت: دیدار و گفت‌وگوی مستمر با اصناف و اقشار مختلف مردم ادامه خواهد داشت و مطالبات و اعتراضات آنان با جدیت پیگیری می‌شود.

فرماندار مرودشت با هشدار نسبت به توطئه دشمنان تصریح کرد: دشمن به‌دنبال ایجاد شکاف میان بازار و حاکمیت است، زیرا می‌داند پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی با حمایت بازاریان محقق شده است؛ بنابراین نباید ناخواسته به ابزاری برای تحقق اهداف دشمن تبدیل شویم.

وی افزود: تکریم ارباب‌رجوع و حفظ کرامت انسانی از وظایف اصلی مدیران است و هرگونه برخورد نامناسب می‌تواند زمینه‌ساز نارضایتی در میان مردم و اصناف شود.

در پایان این نشست، تعدادی از اصناف مرودشت به بیان مطالبات، اعتراضات و دیدگاه‌های خود پرداختند که موضوعات مطرح‌شده با حضور سردار مویدی و سایر مسئولان، بررسی و پاسخ داده شد.

انتهای خبر/224224

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!