حالت تاریک
چهارشنبه, 15 بهمن 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
آمریکا ابرقدرتی رسانه‌ای است
امام جمعه پاسارگاد:

آمریکا ابرقدرتی رسانه‌ای است

امام جمعه پاسارگاد خاطرنشان کرد: آمریکا تنها از طریق رسانه خود را ابرقدرت نشان می‌دهد؛ توان واقعی آمریکا محدود است و آنچه امروز به دنبال آن هستند، نفوذ در ذهن و دل مردم از طریق فضای مجازی  است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، حجت‌الاسلام والمسلمین فرهادی در خطبه‌های نماز جمعه ضمن تبریک فرارسیدن اعیاد شعبانیه، مردم را به حفظ و تقویت فضای معنوی جامعه دعوت کرد و با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری، بر ضرورت بصیرت، هوشیاری و آگاهی در برابر توطئه‌های دشمنان تأکید کرد و گفت: با وجود همه مشکلات، ایران اسلامی به برکت اراده الهی محفوظ مانده و تیر دشمنان همیشه به سنگ خورده است.

وی با بیان اینکه کشور ایران به دست آقا صاحب الزمان(عج) است، تصریح کرد: خداوند‌مستکبران را سرکوب می‌کند ، اما همه ما  وظیفه داریم آگاه، بیدار و با بصیرت عمل کنیم . امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند نگاه سیاسی عمیق و تحلیل صحیح از شرایط هستیم.

امام جمعه پاسارگاد با اشاره به جنگ روانی و رسانه‌ای دشمنان خاطرنشان کرد: آمریکا تنها از طریق رسانه خود را ابرقدرت نشان می‌دهد، در حالی که واقعیت میدان چیز دیگری است. توان واقعی آمریکا محدود است و آنچه امروز به دنبال آن هستند ، نفوذ در ذهن و دل مردم از طریق فضای مجازی  است.

وی ادامه داد: اراده الهی به با کشور ما است ؛ ایران اسلامی حرم است این نظام به نظام مکتبی متصل میشود و خطاهای راهبردی آمریکا و اسرائیل با پاسخ های دندان شکنی مواجه خواهند شد. 

امام جمعه پاسارگاد با قدردانی از مجاهدت نیروهای مسلح گفت: شجاعت، ایثار و مردانگی را به‌روشنی در میان نیروهای سپاه پاسداران و بسیجیان شاهد بوده‌ایم؛ کسانی که همیشه در میدان حضور داشته و مرد عمل بوده‌اند و امنیت و اقتدار کشور را تضمین کرده‌اند.

انتهای خبر/224224

 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!