حالت تاریک
سه‌شنبه, 02 دی 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
بار حقوقی و کیفری عدم پرداخت نفقه
سرپرست محاکم خانواده شیراز مطرح کرد:

بار حقوقی و کیفری عدم پرداخت نفقه

سرپرست محاکم خانواده شیراز با اشاره به اینکه عمده پرونده‌های دادگاه خانواده درباره نفقه است، گفت: زوجه در دادگاه خانواده از طریق دادخواست مطالبه نفقه می‌تواند نفقه گذشته، حال و آینده را مطالبه کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین علی خورشیدی، با بیان اینکه نفقه طبق قانون عبارت است از تامین خوراک، پوشاک، مسکن، البسه و هر آنچه که زوجه و افراد واجد نفقه نیاز دارند، اظهار کرد: امروزه نفقه با توجه به نیاز افراد توسعه پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه برخی از حقوقدانان معتقدند حتی هزینه‌های درمان و لوازم آرایشی هم می‌تواند جزو نفقه باشد، عنوان کرد:، اما طبق ماده ۱۱۰۶ قانون مدنی، قانونگذار تاکید کرده در عقد دائم نفقه زن به عهده شوهر اوست، اما نکته مهم اینکه در عقد موقت طبق ماده ۱۱۱۳ قانون مدنی، نفقه به عهده شوهر نیست مگر اینکه در عقد شرط کرده باشند و توافق طرفین بر نفقه باشد.

انتهای خبر/224224

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!