حالت تاریک
شنبه, 28 شهریور 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
تأکید امام جمعه خفر بر حفظ هویت دینی
شیرازه گزارش می‌دهد؛

تأکید امام جمعه خفر بر حفظ هویت دینی

امام جمعه شهرستان خفر با تبیین مفهوم «عهد الهی» و نقش فطرت توحیدی در زندگی انسان، بر ضرورت حفظ هویت دینی نسل جوان، تقویت وحدت و انسجام اجتماعی و توجه به نیازهای زیرساختی شهرستان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»،حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابراهیم حسینی، امام جمعه شهرستان خفر، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته، با دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، به تبیین مفهوم فطرت توحیدی و عهد و میثاق انسان با خداوند پرداخت.

وی با اشاره به آیه ۱۷۲ سوره اعراف، اظهار کرد: انسان از آغاز خلقت دارای فطرتی الهی و توحیدی است و در عالم میثاق، به ربوبیت خداوند اقرار کرده است؛ بنابراین انسان مؤمن باید در مسیر زندگی خود به این عهد الهی وفادار بماند و از مسیر بندگی و صراط مستقیم فاصله نگیرد.

امام جمعه خفر با بیان اینکه وجدان انسان را می‌توان جلوه‌ای از همین فطرت الهی دانست، افزود: وجدان و نفس لوامه انسان را هنگام مواجهه با خطا و گناه مورد تذکر قرار می‌دهد و زمینه بازگشت انسان به مسیر درست را فراهم می‌کند.

حسینی با اشاره به آیه ۶۰ سوره یس، بر ضرورت توجه به دشمنی شیطان با انسان تأکید کرد و گفت: انسان باید مراقب باشد عهد خود با خداوند را فراموش نکند و تحت تأثیر وسوسه‌های شیطان از مسیر الهی منحرف نشود.

وی همچنین با استناد به آیه ۴۰ سوره بقره، وفای به عهد الهی را مورد تأکید قرار داد و اظهار کرد: مؤمن باید در زندگی خود پای عهدی که با خدا بسته است بایستد و ایمان و عمل صالح را محور حرکت خود قرار دهد.

تأکید بر تقویت هویت دینی نسل جوان‌‌ 

امام جمعه شهرستان خفر در بخش دیگری از سخنان خود، فرارسیدن سالروز ولادت امام حسن عسکری(ع) را تبریک گفت و با اشاره به سالروز رحلت حضرت فاطمه معصومه(س)، این مناسبت را تسلیت گفت.

وی با تأکید بر اهمیت شناخت جایگاه حضرت فاطمه معصومه(س)، ایشان را الگویی برای معرفت، ایمان و کمال‌یابی دانست و بر ضرورت توجه خانواده‌ها و جامعه به الگوهای دینی و معنوی تأکید کرد.

حسینی همچنین با اشاره به وضعیت فرهنگی نسل جوان، بر اهمیت تقویت هویت دینی و اعتقادی نوجوانان و جوانان تأکید کرد و گفت: نسل جوان، چه دختر و چه پسر، باید در کنار علم و دانش، از ایمان، اخلاق، عفاف، مسئولیت‌پذیری و روحیه خدمت برخوردار باشد و بتواند در مسیر پیشرفت جامعه نقش‌آفرینی کند.

وی در ادامه با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید، برای فرهنگیان و دانش‌آموزان آرزوی موفقیت کرد و بر ضرورت فراهم کردن شرایط مناسب برای آموزش و حضور دانش‌آموزان و دانشجویان در محیط‌های آموزشی تأکید داشت.

تأکید بر وحدت و انسجام اجتماعی امام جمعه خفر در بخش دیگری از خطبه‌های خود، با اشاره به شرایط کشور، بر ضرورت حفظ وحدت، انسجام و همبستگی اجتماعی تأکید کرد و حضور و همراهی مردم را از عوامل مهم در عبور از شرایط دشوار دانست.

وی با اشاره به برنامه‌های اجتماعی و تجمعات مردمی، بر تداوم انسجام و همدلی جامعه تأکید کرد و گفت: حفظ وحدت ملی و تقویت روحیه همبستگی می‌تواند زمینه‌ساز افزایش توان کشور در برابر فشارها و مشکلات باشد.

حسینی همچنین با اشاره به مناسبت هفته دفاع مقدس، از ایستادگی و همراهی مردم در صحنه‌های مختلف اجتماعی و ملی تقدیر کرد و بر ضرورت گرامیداشت فرهنگ ایثار و مقاومت تأکید کرد.

مطالبه برای تقویت زیرساخت برق خفر امام جمعه شهرستان خفر در بخش پایانی سخنان خود به موضوع زیرساخت‌های برق شهرستان پرداخت و با اشاره به ضرورت افزایش ظرفیت و پایداری شبکه برق، احداث پست جدید برق را از مطالبات مهم شهرستان عنوان کرد.

وی اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده و همراهی مسئولان، عملیات اجرایی احداث پست جدید برق در منطقه تادوان آغاز شده است؛ طرحی که با هدف تقویت شبکه و افزایش پایداری تأمین برق منطقه اجرا می‌شود.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، عملیات اجرایی پست ۶۳/۲۰ کیلوولت تادوان و خط ارتباطی آن با ظرفیت ۲×۴۰ مگاولت‌آمپر و مجموع ظرفیت ۸۰ مگاولت‌آمپر آغاز شده و برای اجرای آن اعتباری بالغ بر یک‌هزار و ۵۷۵ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است. این طرح با هدف افزایش پایداری شبکه، پاسخگویی به رشد مصرف و ایجاد ظرفیت مناسب برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی منطقه اجرا می‌شود.

امام جمعه خفر ضمن قدردانی از پیگیری مسئولان شهرستان و نماینده مردم جهرم و خفر در مجلس، ابراز امیدواری کرد اجرای این پروژه در کوتاه‌ترین زمان ممکن دنبال شود و با تکمیل آن، بخشی از نیازهای زیرساختی شهرستان در حوزه تأمین برق برطرف شود.

وی در پایان بر استمرار مطالبه‌گری مسئولان و همکاری دستگاه‌های اجرایی برای رفع مشکلات زیرساختی شهرستان تأکید کرد و خواستار پیگیری جدی طرح‌های توسعه‌ای در حوزه‌های مختلف شد.

انتهای خبر/224224

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

توضیح بنر