حالت تاریک
جمعه, 30 آبان 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
تجدید میثاق بسیجیان با آرمان‌های امام خمینی (ره)
در آستانه هفته بسیج انجام شد؛

تجدید میثاق بسیجیان با آرمان‌های امام خمینی (ره)

جمعی از بسیجیان به همراه سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین با آرمان‌های امام خمینی (ره) تجدید میثاق کردند.

به گزارش گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از فارس، جمعی از بسیجیان به همراه سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آغازین روزهای هفته بسیج با حضور در مرقد بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی با آرمان‌های امام خمینی (ره) تجدید میثاق کردند.

در این مراسم، حجت‌الاسلام علی رضایی مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان بسیج مستضعفین، سردار قربان‌محمد ولی‌زاده فرمانده سپاه سیدالشهدا (ع) استان تهران و جمعی از معاونین و مسئولان اقشار گوناگون بسیج حضور داشتند.

در ادامه نیز گروه سرود «ساکنان آسمان» در جمع فرماندهان و بسیجیان حاضر در مرقد مطهر امام راحل قطعه‌ای را اجرا کردند.

فرهنگ بسیجی الهام‌بخش مسیر فردای کشور است 

در ادامه نیز قربان‌محمد ولی‌زاده فرمانده سپاه سیدالشهدا (ع) استان تهران در آیین تجدید میثاق بسیجیان با آرمان‌های امام خمینی (ره) اظهار کرد: در جنگ ۱۲ روزه حقیقتاً یکی از موضوعات انکار ناپذیر، حضور بی‌بدیل بسیج در این عرصه بوده است. فرمانده سپاه سیدالشهدا (ع) استان تهران اظهار کرد: بسیج و فرهنگ بسیج همچنان زنده، اثرگذار و الهام‌بخش مسیر فردای این کشور و نیز الگوی محور مقاومت است.

دشمنان به دنبال تضعیف ملت ایران هستند 

غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین نیز در این آیین گفت: بعضی‌ها فکر می‌کنند این دشمنی‌ها با پیروزی انقلاب اسلامی آغاز شده؛ در حالی که چنین نیست. دشمنی‌های نظام سلطه با ملت ایران از ابتدا وجود داشته و آنان همواره به دنبال ضعیف کردن ملت ایران بوده‌اند.

وی ادامه داد: این تجربه تاریخی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایت‌کار علیه ملت ایران، مجدداً تکرار شد. با این تفاوت که نسلی که در این جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در برابر متجاوزان ایستاد، از رویش‌های جدید تفکر بسیجی و انقلاب اسلامی بودند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تأکید کرد: ملت ایران در این جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با تمسک به تفکر بسیجی توانست ره صدساله را یک شبه بپیماید و دشمن را در همان روز اول تجاوز از دستیابی به امیال شوم و مقاصد پلیدش باز دارد و شکست دهد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!