حالت تاریک
چهارشنبه, 10 تیر 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
تیم اورژانس جهرم راهی تهران و مشهد شد
رئیس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی جهرم:

تیم اورژانس جهرم راهی تهران و مشهد شد

رئیس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: در راستای پوشش امدادی مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب، تیم ویژه اورژانس جهرم برای خدمت‌رسانی در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب به تهران و مشهد اعزام شد.

 احسان حبیبی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، از اعزام تیم‌های عملیاتی این مرکز خبر داد و گفت: در راستای پوشش امدادی مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب، یک دستگاه اتوبوس‌ آمبولانس مجهز و یک دستگاه آمبولانس سبک به همراه پرسنل و تجهیزات کامل از جهرم به سمت تهران و مشهد مقدس حرکت کرده‌اند.

حبیبی با تأکید بر اینکه خدمت‌رسانی در این مراسم یک وظیفه انسانی و شرعی است، افزود: هدف این تیم‌ها استقرار در نقاط حساس، مسیرهای اصلی و محل‌های تجمع عزاداران است

وی گفت: تمرکز ما بر این است که در میان جمعیت انبوه، خدمات فوریت‌های پزشکی با بالاترین سرعت و دقت ارائه شود تا سلامت زائران تضمین گردد.

رئیس اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی جهرم افزود: این نیروهای امدادی با رعایت دقیق پروتکل‌های عملیاتی در محل‌های تعیین‌شده مستقر می شوند و تا پایان مراسم، در کنار سایر تیم‌های کشوری به صورت شبانه‌روزی به ارائه خدمت می پردازند.

انتهای خبر/ 224224

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!