شیرازه گزارش می دهد:
استقرار هلال احمر فارس درپارک پردیسان تهران
هلال احمر استان فارس جهت خدمت رسانی در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب امام خامنه ای رضوانالله تعالی علیه در پارک بزرگ پردیسان درغرب تهران مستقر شده است.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، امدادگران جمعیت هلال احمر فارس در کنار تیم های امدادی استان های کشور، به منظور پشتیانی، نیروها و تجهیزات وامدادگران ونجاتگران با ارائه خدمات امدادی برای خدمت رسانی به شرکت کنندگان مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهیدانقلاب امام سیدعلی خامنه ای رضوانالله تعالی علیه در پارک پردیسان تهران مستقر شده اند.
این اردوگاه برای اسکان ۲۰ هزار نفر و۵ هزار چادر امدادی و با مشارکت ۱۲۰ نفر از امدادگران ونجاتگران از ۱۰ شهرستان استان فارس ازجمله شیراز ومرودشت و سایر شهرستانهای فارس برپا شده است.
این مکان درکوتاه ترین زمان ممکن تجهیز وراه اندازی شده است تا پایان مراسم با تمام توان در کنار مردم حضور خواهند داشت وبستر مناسبی برای خدمات امدادی،اسکان اظطراری وپشتیبانی لازم را به عزاداران وزائران در طول مسیر ومحل اسکان ارائه خواهند کرد
این ماموریت جمعیت هلال احمر استان فارس نیز در راستای انجام وظیفه انسانی و امدادی این جمعیت انجام می شود تلاش امدادگران جلوه ای از روحیه ایثار همدلی وآمادگی همیشگی جمعیت هلال احمر در پشتیبانی از رویداد های ملی را به نمایش گذاشته است
یکی از ویژگیهای ارزشمند این مجموعه، حضور گسترده نیروهای داوطلبی است که بدون چشمداشت و صرفاً با انگیزه خدمت به مردم، در میدانهای امدادرسانی حضور پیدا میکنند. این روحیه ایثارگرانه که در سختترین شرایط نیز ادامه دارد، جلوهای از فرهنگ نوعدوستی، مسئولیت اجتماعی و مقدم دانستن دیگران بر خود است.
نیروهای خدوم هلالاحمر همواره در سختترین شرایط و در صف نخست خدمت به مردم ایستادهاند. آنها با تکیه بر ایمان، تعهد و آمادگی بالای عملیاتی، جلوهای روشن از ایثار، انساندوستی و مسئولیتپذیری را به نمایش میگذارند.
انتهای خبر/ 224224
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!