فرمانده انتظامی شهرستان آباده خبر داد:
دستگیری قاچاقچیان 6 کیلو تریاک توسط پلیس آباده
فرمانده انتظامی شهرستان آباده گفت: مأموران انتظامی آباده در بازرسی از خودرو پژوه ۴۰۷ در قسمت زیر شیشه جلو و داخل کاپوت ۶ کیلو و ۲۰۰ گرم مواد مخدر از نوع تریاک که به صورت آب شده بود کشف کردند.
على زنگنه نيا درگفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، بيان کرد : در راستاى اجراى طرح آرامش و مبارزه با سوداگران مرگ ، مأموران انتظامى آباده با اقدامات فنى از حمل مقدارى ترياک توسط راننده سوارى پژو مطلع شدند و بررسى موضوع را در دستور كار خود قرار دادند .
وى افزود : با توجه به اقدامات فنى و پليسى خودرو پژو ۴۰۷ در آزاد راه حضرت شاهچراغ شناسايى شد و ماموران پس از دستور ايست خودرو را متوقف كردند .
فرمانده انتظامى آباده با اشاره به اينکه در بازرسى از اين خودرو در قسمت زير شيشه جلو و داخل كاپوت ۶ كيلو و ۲۰۰ گرم مواد مخدر از نوع ترياک كه به صورت آب شده بود ، كشف شد گفت : در اين خصوص ۲ نفر دستگیر و پس از تشكيل پرونده به مرجع قضايی معرفى شدند.
انتهای خبر/ 224224
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!