به مناسبت هفته بسیج انجام شد؛
دیدار رزمندگان دوران دفاع مقدس با مسئولان قادرآباد
مراسم دیدار رزمندگان دوران دفاع مقدس با فرمانده سپاه و مسئولان قادرآباد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، مراسم باشکوه دیدار رزمندگان دوران دفاع مقدس با فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قادرآباد و جمعی از مسئولان شهرستان، عصر سهشنبه ۴ آذرماه ساعت ۱۶ در سالن اجتماعات سپاه قادرآباد برگزار شد.
این مراسم با حضور گسترده پیشکسوتان جهاد و مقاومت، جمعی از بسیجیان فعال، مسئولان ادارات، روحانیون و جوانان علاقهمند همراه بود و فضای سالن با یاد و خاطره روزهای پرشور دفاع مقدس آمیخته شده بود.
در آغاز برنامه، فرمانده سپاه قادرآباد، با تبریک هفته بسیج و خیرمقدم به رزمندگان، گفت: هفته بسیج فرصتی است برای تجلیل از کسانی که با ایمان، اخلاص و روحیه جهادی تاریخساز شدند. بسیجیان قدیم این شهر، پیشگامانی هستند که در سختترین میدانها ایستادند و شجاعانه از این خاک دفاع کردند.
برزگر با اشاره به آمار قابلتوجه اعزام نیرو از قادرآباد در دوران جنگ افزود: در سالهای دفاع مقدس، تعداد اعزامیهای قادرآباد آنقدر چشمگیر بود که نام شهر ما در کنار شهرستانهای بزرگ استان فارس قرار داشت. جوانان ما با کمترین امکانات اما با بیشترین روحیه ایمانی به جبهه رفتند و صحنههایی از ایثار خلق کردند که فراموشنشدنی است.
وی همچنین تأکید کرد که تجلیل از رزمندگان و حفظ فرهنگ ایثار، از مهمترین رسالتهای هفته بسیج است و باید نسل جوان با این الگوها آشنا شوند.
در ادامه، حجتالاسلاموالمسلمین سید محمود ناظمی امامجمعه قادرآباد، با تبریک هفته بسیج، از این مناسبت بهعنوان «هفته زنده نگه داشتن روح مقاومت» یاد کرد و گفت: بسیج میراث گرانبهای امام خمینی (ره) است و رزمندگان از افتخارات همیشه ماندگار این ملتاند.
پیشکسوتان جنگ در قادرآباد نهتنها در جبهه، بلکه در سازندگی و آبادانی شهر نیز پیشتاز بودند.
وی با یادآوری مجاهدتهای حاجآقا حسینی امامجمعه فقید قادرآباد در دوران جنگ، افزود: حاجآقا حسینی هم در میدان معنویت پیشرو بود و هم در میدان خدمت. یکی از اقدامات بزرگ آن دوران، گودهزنی تیرهای برق از مرودشت تا قادرآباد در سال ۶۰ بود که با کمک رزمندگان همین شهر انجام شد و نتیجه آن برقدار شدن قادرآباد و رفع یکی از مهمترین نیازهای مردم بود.
وی تأکید کرد که خاطرات و تلاشهای آن نسل باید به نسل جدید منتقل شود تا قدر امنیت و پیشرفت امروز را بدانند.
در بخش پایانی سخنرانیها، مهندس کیامرث همتی نفر فرماندار شهرستان، با قدردانی از رزمندگان و تبریک هفته بسیج، به بیان خاطرات دوران حضور خود در جبهه پرداخت.
وی گفت: من نخستینبار در سن ۱۴ سالگی به جبهه اعزام شدم؛ روزهایی که نوجوانی ما در صف ایثار و جهاد گذشت و هر لحظه آن برای من درس زندگی و مردانگی بود.
فرماندار قادرآباد در بخش دیگری از سخنان خود، رشادتهای نیروهای قادرآباد در عملیاتهای مختلف را ستود و افزود: رزمندگان این شهر در کنار نیروهای استان فارس، در بسیاری از عملیاتها خوش درخشیدند و شهدا و جانبازان بزرگی تقدیم انقلاب کردند. امروز وظیفه ماست که در هفته بسیج، از این مردان بزرگوار تجلیل کنیم و فرهنگ ایثار را زنده نگه داریم.
در پایان این آیین، از جمعی از رزمندگان و پیشکسوتان عرصه دفاع مقدس با اهدای لوح تقدیر و هدایای معنوی، رسماً تجلیل به عمل آمد.
فضای مراسم با مرور خاطرات، تجدید دیدار همرزمان قدیمی و ثبت تصاویر یادگاری همراه بود.
انتهای خبر/224224
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!