حالت تاریک
دوشنبه, 10 آذر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
سنگ‌پرانی در قیروکارزین و روایت‌سازی معاندین
شیرازه گزارش می دهد:

سنگ‌پرانی در قیروکارزین و روایت‌سازی معاندین

در پی مزاحمت موتورسواران متخلف برای مردم قیروکارزین، نیروی انتظامی دخالت کرد؛ اما شبکه‌های معاند با تحریف، سوءاستفاده رسانه‌ای علیه نظم عمومی را آغاز کردند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، روز جمعه ۷ آذرماه در شهرستان قیروکارزین بنا به مطالبه مردمی در خصوص رفع ایجاد مزاحمت عده‌ای موتور سوار در شهرستان قیروکارزین، نیروی انتظامی این شهرستان بر حسب وظیفه و دستور، اقدام به متفرق کردن موتورسواران متخلف می‌کند که بلافاصله تعدادی افراد ناآگاه، شروع به سنگ پراکنی به سمت نیروی انتظامی کرده و مأمورین انتظامی ضمن خویشتن‌داری محیط را ترک می‌کنند. 

علی‌رغم اینکه هیچ صدمه‌ای نه به مأموران جان بر کف انتظامی و نه به مردم عزیز این شهرستان وارد نشد اما شبکه‌های معاند و منافقین مثل همیشه و به هر بهانه‌ای از این موضوع نیز سوء استفاده کرده و با روایت دروغ در فضای مجازی به دنبال اختلاف افکنی بین اقشار مختلف جامعه و برهم زدن نظم عمومی هستند تا به اهداف شوم خود و اربابانشان که آمریکا و اسرائیل هستند برسند.

کلیپ سنگ‌پرانی به مأموران انتظامی در قیروکارزین که خوراک رسانه‌های ضدانقلاب شد / اصل ماجرا چه بود؟

در روزهای اخیر کلیپی در فضای مجازی منتشر شد که توسط رسانه‌های معاند به طور هدفمند تحریف شد. این ویدئو مربوط به ۷ آذر منطقه تفریحگاهی تُل دِراز قیروکارزین است؛ جایی که مردم برای استراحت، گردش و تفریح حضور دارند، اما متأسفانه تعدادی موتورسوار غیرمجاز در آن محدوده اقدام به مسابقه موتور سواری و حرکت خطرناک در مسیر اصلی خودروها کرده‌اند و موجب نارضایتی و اعتراض مردم شدند.

بنا به مطالبه مردمی در خصوص رفع ایجاد مزاحمت عده‌ای موتور سوار در شهرستان قیروکارزین، نیروی انتظامی این شهرستان بر حسب وظیفه و دستور، اقدام به متفرق کردن موتورسواران متخلف می‌کند که بلافاصله تعدادی افراد ناآگاه، شروع به سنگ پراکنی به سمت نیروی انتظامی کرده و مأمورین انتظامی ضمن خویشتن‌داری برای دفاع از خود و مردم حاضر در محل، مأموران صرفاً اقدام به شلیک هوایی هشداردهنده می‌کنند. سپس محیط را ترک می‌کنند و صدمه‌ای نه به مأموران انتظامی و نه مردم عزیز شهرستان وارد نشد.

اما مطابق الگوی همیشگی، شبکه‌های معاند خارج‌نشین و منافقین، این موضوع را بهانه‌ای تازه برای موج‌سازی رسانه‌ای قرار دادند. این جریان‌های ضدایرانی با تحریف حقیقت و انتشار روایت‌های دروغین، تلاش می‌کنند میان اقشار جامعه اختلاف ایجاد کنند، اعتماد عمومی را خدشه‌دار کرده و نظم اجتماعی را تحت‌تأثیر قرار دهند؛ اهدافی که سال‌هاست در خدمت برنامه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی دنبال می‌کنند.

یادآوری این حقیقت ضروری است که شهرستان قیروکارزین ۲۰۵ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است. همچنین در چند سال اخیر شهیدانی همچون سردار داوود جعفری، شهید علیرضا قلی‌پور از شهدای مدافع حرم، و همچنین سال گذشته شهید امنیت محمدرضا رستمی‌نژاد از فرزندان این دیار هستند که مردم شهرستان با عشق و غیرت، همواره یاد آنان را زنده نگه داشته و در بزرگداشت نام و راهشان سنگ تمام گذاشته‌اند.

انتهای خبر/224224

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!